Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provjerite vi opcinske stanove i prostore ko i za kakve pare zivi u njima...pa onda privatno vlasnistvo zaboravljate da je svetinja.
Dobro bi bilo da se vidi neko ko je na birou bez dana radnog staza posjeduje 20 novih stanova!
I tu svetinju treba raskupusat, privatni stan je u zajednickoj zgradi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo napravite registar sve bagre koja se naselila uključujući arape koji po zakonu ne mogu kupovati nekretnine u Sarajevu i biti vlasnik ali ih ipak kupuju i to im neko dozvoljava.Koga više pravite budalom?
Sjeverna Koreja je mila majka za ovu Trojku. Iduci korak je registar sta je ko jeo i koliko kalorija si pojeo, ako pojedes previse u danu porez placas. Poslije toga zakon o drustvenim mrezama ako napises nesto protiv Trojke hapsenje.
tako je,stati bagri u kraj
ovaj bi da bude kao u Sjevernoj Koreji
cuj Komunjare
koristan registar prvo za drzavu da se placa porez, koristan i za stanodavce jer ce znati ko im iznajmljuje nekretninu
Avdic je klasicni primjer papka i seljačine, ublehaš na kvadrat
Apsolutno da! Kunto i panto iznajmljuje stanove, nelegalno bez ugovora, bez prijave poreza i takse, šta se radi po stanovima- komšije znaju ali nemaju kome prijaviti, i da prijave, u ovoj državi neće niko ništa. Sve treba da bude transparentno!!!
Bolje je da provjeri koliko promila alkohola u krvi Ima
Mislim da bi prvo treba napraviti jedinstveni fbih registar svi socijalnih primanja i jedinstveni fbih registar svih boračkih primanja. Javna je tajna da pojedinci iz raznih organa uprave i po raznim osnovama primaju pomoć.
SAMIR AVDIC LAZNI SOCIALDEMOKRATA SA ILIDZE ! zalagao se za ukidanje plata predsjedavajucim opstinskog vijeca a kad je on postao predjedavajuci nije podrzao taj prijedlog, covjek koji je zasnivao predizbirnu kampanju kako su Hotel Hills sagradzen na Historijskom Arheoloskok nalazistu a kad je usao u aopstinsko vijece i kad je Dobio Kovertu covjek se usutio nikad vise nije spomenuo Arheolosko Historijsko Nalaziste Butmir itd
Ja to godinama trubim i pricam ali dzaba. Kako moze neko da ivi u Sarajevu ili Tuzli bilo gdje, a da nije prijavljen gdje zivi koja adresa? Haloo to je nemoguce da zivis u jeednom gradu, a da si prijavljen da zivis u potpuno drugom gradu. Kako je moguce da neko zivi u nekom gradu da nema adresu stanovanja uopste? A sa druge strane ljudi biznise razvili iznajmljivanjem stanova bez feninga poreza
Ovaj pjano će nam objasniti...
Nedopustivo je da drzava iva uvid u moju privatnost pa da me moze rektirati kao u JNA. Instant politiar nrki budalas
Rece konobar….
Samo vecim porezima u stambenoj oblasti mozete prorjediti nasilno naseljene papcine u Sarajevu.