Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Željko Komšić suzdržan. HAHA viši nivo troliranja
Vjosa Osmani, ponos Bosne. ❤️
Komšić je patriota, ali politička prelivoda, da je to neviđeno. Pa on je taj koji je davao izjave za Kosovo, da je samostalno, nezavisno i danas bude suzdržan. Mijenja mišljenja ko čarape. Sramota, ljigavo i hinjski.
Čuj ljiljan suzdrzan.. Populiste Boze mili!?
Ovo da bi se usvojilo potrebno je sve troje da glasaju. Komsic je predvidio i bio suzdrzan da ne bi ona kukala da je preglasana a da je glasao kao i Becirevic opet ne bi bilo nista jer ona bi protiv glasala 3:0 u ovim situacijama ide
Ne znam sta navijate za Albance, kao da oni imaju veze s muslimanima. Njih su Srbi prihvatili kad su ih Turci potjerali, isto što su Palestinci prihvatili Židove, i "šuknuše" domaćinima i jedni i drugi! Ne treba zaboravit da je Hashim optužen za ratne zločine nad Srbima, također ne treba zaboravit "žutu kuću" tj trgovinu organima na Kosovu. Daleko im kuca od moje
eto za vučka ćemo navijati
ne moze sad reci da je preglasana
Zašto je Komšić bio suzdržan?
Nismo mi glasali 1990-e da bude reda i zakona vec suprotno od Jugoslavije.
Nebitan je ishod glasanja BiH kad je Kosovo svakako dobilo zeleno svjetlo za clanstvo u Vijeću Evrope
Na slici imamo 3 člana predsjedništva. Vaš zadatak sastoji se u tome da pronađete hrvatskog člana
Cvijanović je Pejina unuka, (hustaški satnik) zar to nije dovoljno legitimno?
Trebali su svi protiv da glasaju. Kakve konekcije mi imamo sa albancima. Ja kao Bošnjak i građanin BiH o dotičnim mislim da im je jedna država dovoljna. Dalje, truju nas sa hranom ne izdaju račune izvoze novac a vračaju drogu i mafiju. Šta je između srbije i kosova me ne zanima.
A jesu ti jaki argumenti u p.. materinu
Ako moram birati izmedju agresora i drzave sa kojom nemamo nikakve konekcije, uvijek cu podrsku dati drzavi sa kojom nemamo nikakve konekcije.
Komšić se nada da će suzdžanim stavom pridobiti glasače. Kosovari su nekada glasali za njega pa su zaslužili da bude suzdržan po tom pitanju. Znam samo jedno da on nikada više neće biti član presjedništva
Znaci, Komsic je daleko manja slina od shupka Magazinovica. Jos samo da se odrekne pozicije i prepusti mjesto pravom Hrvatu mirne duse moze u penziju.
Ma koji racqu ovi koji podrzavaju genocid se sekiraju za Kosovo.Ova iz rs kao i svi gradjani rs-a imaju pasos BiH.Ova transvestita se vise brine da Vucicevu zicagu nego za svoju.Vise brine za Kalimegdan nego za Banja Luku.Jos tugo moja kakve mi neprijatelje imamo u nasoj prelijepoj BiH.Zivjela nasa i jedina nasa, 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦.
Vas dvojica korsitite to sto ste dojica u predsjednistvu izbacite SNSD iz vlasti vasim glasanjem zo mozete uraditi trebaju 2 clana glasati za. Uradite neke zakone dok mozete dok ste vas dvojica, a žutog željku pošaljite u čošak.