Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za SDA zasto za 20 godina niste autoputem povezali Sarajevo i Tuzlu, Sarajevo i Krajinu?
Fino sve je to tacno. Trojka je mafijaska banda veleizdajnika. To se najbolje vidi po namjeri da daju Ustavni sud Covicu pod kontrolu i plemenski Izborni zakon. Ali i SDA sa Bakirom na celu je takodjer monstruozna veleizdajnicka banda koja je na brutalan i podmukao nacin sabotirala Reviziju Tuzbe i plus more ostalih veleizdaja. Jos jedino sicusni DF, SZBIH, NES i Pzp stoje na braniku Bosne sto je nedovolno i sramota svih gradjana BIH koji ucestvuju u veleizdaji.
Pitanje za narod Federacije BiH; ZAŠTO STE U POSLJEDNJIH 8 GODINA NA KLADIONICE potrošili preko 13 MILIJARDI MARAKA? (13.000.000.000.00) ????????????????????
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
qurva o postenju.... SBIH...NES...DF...zajedno rade da sruse trojku i vrate SDA na vlast Gdje SDA vlada tu trava ne raste... najmanje plate...poticaji samo za podobne....porodiljske naknade 300 km itd... Haram svakome ko glasq za navedene stranke i SDA
Ko god pročita ovu listu izdaja i nije nimalo nasekiran, ili mrzi BiH ili je glup. Trojka je veliko fuj.
U mjestima gdje je vladao SDA 30 tak godina sve je opustoseno narod raseljen radna mjesta pozicije podibnim uz obavezno glasanje familije za SDA.
Gdje vam je najbolji premijer Federacije ( sto zaista jeste ) ? Eno ga konta u zatvoru kako je mogao biti tako naivan da ga Zahiragić povali ( novi Sebijin ljubimac )
U trojci kolo vodi kadar koji je školu učio od vas.
ne hvalim trojku ali kakve su ovo bljuvotine ljudi moji pa sda je uradila 100 puta sve ovo nabrojano
bleeee bleeee bleeee
SDA neka objavi hronologiju svojih propuštanja i pljački države, rasprodaje narodne i državne imovine, oni će praviti hronologiju, bolje, da, se više ne javljaju, samo iritiraju narod, mrš u pm
AKO JE KO IZDAO ONDA STE TO VI IZMIŠLJENI BOŠNJACI, SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA I SA SVOJOM SDA.BOSANCE STE IZBRISALI IZ MATICE ROĐENIH I UNIJELI MRŽNJU DO NESLUĐENIH GRANICA.RADITE ISTO ŠTO I SRBI DEVEDESETI.MI SMO VEČINSKI NAROD OVO ČE BITI ISLAMSKA B I H.SVE JE TO MASLO SDA I RADIKALNOG ISLAMISTE BAKIRA.
Moja hronologija: 92g prodavali puske, profitirali na tunelu,certifikati historijska pljacka,privatizacija raznorazni tajkuni koji su molili Boga da budu negdje portiri,gradzani svih vjeroispovijesti su zapostavljeni do dana danasnjeg,osim naravno tih tajkuna i njima bliskih,30 godina tenderisanja,talova,laznih diploma,vreva za mog bakira,stimanja sebiji pozicije generalne,respiratori,ubistva na istim i kao slag na tortu definitivna izdaja revizije.Sad narod treba da vam vjeruje
Ovi iz sda se nemogu pomiriti da su opozicija.Nije narod glasao za ove iz trojke vec protiv vas, narodu ste vise dosadili istu pricu ponavljate 30 godina. Trojka je alternativa vama i ovakva kakva je bolja je od vas. Evo i ovim izvjestajem vi nista novo nenudite samo kritikujete trojku. Vi nemate sta novo ponuditi jer ste pokvareni i tesko vam je priznati poraz.
Jojjjjj kud otvori ovaj text.Samo neka mi neko argumentovano kaze sta se to ima izdati i prodati sto vec ova zelena mafija nije prodala
Nije to NIŠTA, šta ste Vi nama uradili kroz ovih 30 godina
Pa žar može biti veće dokazana izdaje od Izmetbegovica i SDA
nemojte da mi pišemo vašu hronologiju,bolje se poklopite
Kad SDA nešto kaže, samo treba spomenuti "Revizija"
Nebitno kakva je SDA sve sto su rekli apsolutno stoji i ne moze izgovor za izdaju i ovakvo ponasanje bit recenica "vidi sta je SDA radila"