Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Face koje uljevaju povjerenje.. Cim predes Izacic siguran si..
Ramo slozio facu u 16, Ruku dajem da misli na Dodika kako da mu j mater. Ponekad mi je simpa.
Njiva je već održao sastanak svojim dezerterima i poručio im da pod hitno kao 1992- ge nabave karte za Beograd,Zagreb i Minken...Vele bolje biti cigan i kurd nego pod zemljom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njiva jb se. Ja licno ti nista ne vjerujem. Tvoja satrologija ne prolazi ni u Konjicu odakle si rodom. Ti si ubleha I poslednji put na tako jednoj funkciji. SDA nas pokrala gdje je god mogla. A od tebe se bojim da ce me sutra cetnika vrelom vodom ubiti.
Haha kakvi komedijaši
Sigurnosna situacija u BiH odlicna to je rekao ministar za sve poslove Ramo Isak osmatrao je iz helikoptera. Nedavno je izjavio da ima i 10 korpusa ako zatreba sinovi ce biti generali. J...o vas on sve redom ako se umori neka nastave sinovi.
Daj ba uhapsite ga jer javno prijeti na drzavni udar. Pa znate li vi levati ista cictate li vi ista ili ste toliki tokmaci.
Citaju nase komentare
oj ubleha
Ovaj potrošili 800 miliona što je Novalić ostavio i zadužiše nas dvije milijarde kod MMF-a i još uvali elektroprivredu 144 miliona. Na robiju hitno.
sigurni smo dok ne dodje policija...
Nismo mi sigurni od vas ko ni od do dicka
Dodik nikom neprejeti ,nemojte Lagati ,nemojte stvari Atmosferu nepodnosljivosti..Covjek hohce da sve vrati u institucije Drzave BiH i to je korektno..Smidtler Satller su Nekorektni .To treba javno reci bez Podanistva.
Ove kad ugledam netreba laksativ
Je se bakirova bagra lopovska raspisala. Jesul i vaši lajkići iz vijetnama kao i plenkijovog kradezea.
Ne brinite, rat je skupa igracka, a ratne rezerve skupljane 50 godina od strane JNA su davno potrosene. Takodje, niko pametan nece zapoceti takavu glupost, jer nema vise drzavnih firmi da se mobilisu i pljackaju, a privatnici ce svoje braniti privatnom vojskom. O omladini koja samo zna igrati igrice da ne govorimo. Nema para, nemas dovoljno oruzja, ljudski potencijal nula, znaci samo pucanj u prazno. Znaju borci sa sve tri strane sta su dobili nakon rata, necete nas dva puta varati.
O kakvoj vi to nesigurnosti blejite? Ispade rat na ulicama Sarajeva po vasoj prici.
To ovi dodikovi i covicevi razmatraju kako da spase dodu.
Suplja kao i 92. Identicna suplja...
kako vas nije sramota izaći pred narod?