Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se ime Iran spomene, mi Bosnjaci moramo iz poštovanja s mjesta ustati! Hvala Iranu i Pakistanu koji su uz nas bili kad nam je bilo najteže!!!
100%. Zaduzili nas do kraja svijeta.
tako je tebra Iran i Pakistan su nam slali oruzje i hranu kad su nam "demokrati" zapadnjacki uveli embargo i hvala im vjecna na tome 🇧🇦❤️🇮🇷❤️🇵🇰
Iranci su nama dokazani prijatelji i tako treba i da ostane.
naravno tebra 🇧🇦❤️🇮🇷
Ne treba zaboraviti da su nam pomogli i na tome im se moramo zahvaljivati. Međutim ne treba ni gurati glavu u pjesak i ne viditi otvoreni fašizam iz skoro svih bliskoistočnih zemalja +Ruzzia i kompanija. Zapad je opasan i loš samo za zatucane jednomišljeničke ovce, i da zapadu ne trebaju radi nekih resursa, komotno bi ih ostavili u njihovom fašističkom jednoumlju. Ko i S.Koreju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj samo kad Iran glasa protiv.
Gamad šitska , fuj.
Poslat će nam datula
Član predsjedništva i nekakav profesor na fakultetu a ne zna engleski jezik?!? Sramoti nas u UN neki dan. Čita govor na bosanskom. Polupismen, k'o da je iz genocidne tvorevine.🤮
Ovo nije u redu, Iran ce biti maksimalno suzdrzan u glasanju za Rezoluciju o Genocidu u Srebrenici. Ne smije Becirovic da ga pita za ono iransko govedo iz Srbije, pravi se kao da nista nije bilo, da ih ne naljuti, mozda jos ima sanse da Iran ne glasa protiv Rezolucije. Ovo govorim za politicare iz Irana, narod voli Bosnu, ali kakva nam je korist od toga?
Iran je istinski prijatelj Bosne,a ne kao Turci koji bi mater rodjenu prodali za kiflu
"Ambasador Irana u Srbiji Rašid Hasan Pur Baei, komentarišući pokušaj Zapada da progura u Ujedinjenim nacijama rezoluciji o genocidu u Srebrenici, istakao je da se Srebrenica koristi protiv Srba, da se činjenica da je počinjen zločin predstavlja na neispravan način."
Nije normalan ovaj Becko.Jesi naso kad ces javno pricat sa Iranom dok Nato gleda kako ce poklopit cjelu BiH.
Iran ima interes da održi savezništvo sa Rusima.
I nama to odgovara da Islamski svijet ima dobre odnose sa Rusima. Ipak Rusija ima velike interese i kod Islamskog svijeta da ne pricamo o nafti i ekonomskoj razmjeni ogromnoj, pa da ne pricamo o dronovima koje Iran i Turska imaju cak mnogo jace razvijena taj diotehnologije od same Rusije, Pakistan ima atomsku bombu, Rusiju interesuje samo Ukrajina, Bjelorusija, Abhazia, Pridnestrovlje a za Bosnu nemaju interesa te moze Islamski svijet pomoci i uticati na Rusiju
Zivjela Islamska Republika Iran 🇮🇷 I love you from Bosnia 🇧🇦
A neki dan čitam kako ambasador Irana u Srbiji tvrdi kako genocida nije bilo i da Iran neće podržati rezoluciju
Iran će ti glasati protiv rezolucije.
Sad ce ovi sjeverni i juzni vlaji sa svojim poglavicama laktaskog vepra i krivozvaljavog ercegovackog magarca, izjaviti kako je ova posjeta vodi ka đamahiriji i da se svi do sutra moraju džerašiti.
Bravo Becirovicu tako se radi diplomatija
Jesi mu objasnio zašto smo mi i šipeki jedini NATO musIimаni na danjaluku?