Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sukob je kada druga strana ima isto tenkove,ratnu mornaricu i ratne avione.... Ovo je ubijanje naroda Palestine-GENOCIDE
AgresijaNaGrbaavicu Ko o čemu čitav svijet da su srbi genocidni će obilježavati, samo zato što nakon 30 godina niste rekli izvinite nego ste vi istu čeetničku politiku nastavili, eto svijet će reći šta i kako je, nema veze sa nama nismo mi Njemačka Amerika Kanada da su sponzori rezolucije, nisu oni prema nama nešto dobri nego samo su skontali ko ste vi
zasto se ne pise o epidemiji morbilama
Sa kakvim mi stvorenjima dijelimo zrak, Boze sacuvaj.
dabogda se sjeme zatrlo izraelskim genocidashima i nacistima
Zamislite Bošnjo vjeruje Americi i zapadu i da će dobiti nešto rezolucijom o Srebrenici a ovi trenutno podržavaju novi genocid. Bošnjak se treba samo Allahu okrenut i od njeg tražiti pomoć.
Allah ti neće pomoći ako ti sam sebi ne pomogneš...
Ubili 10 000 djece i trojicu hamasovaca.
Prokleti bili !
Cionisti teroriziraju Palestince preko 70 godina.
Hocemo li realno? Srebrenica je bila zasticena zona koja je trebala biti demilitarizovana a nije. Armija BiH je 3 godina napadala okolna srpska sela i ubijala Srbe. Nakon pada Zepe i Srebenice, nikom iz Zepe niej stradao, a iz Srebrenice su vojnice Armije BiH pokusali proboj i dosta ih je ubijeno u borbama i dosta ubijeno streljanjem. Klasicni ratni zlocini, kakvi se svaki dan desavaju u svijetu. Nisu ubijeni civili, ni djeca, ni zene.
Agresija klixe, genocid, istjerivanje, pohlepa, mržnja,zvjerstva, čedomorstvo.
Cionisti su odavno preuzeli moč, cilj im je da od svih goja ili nejevreja naprave sebi sluge koji će slušati njihove naredbe
GENOCID
Pa zasto im onda salju oruzje za 26 milijardi,? Za novu godinu, sta li?
Mislim da če Amerika prestati da naoružava i podržava ove ubice a ne samo opominje i sugeriše. Ono što vidimo iz medija, Gaza nije naoružana da odgovori na rakete i granate stanje tamo je 19 stolječe pa zašto se primjenjiva tolika sila i ubija taj narod. Zaista nejasno, baš tužno jer znam kao djete rata u Sarajevu kako su nas ubijali i kako nam je bilo ali ipak na kraju je razum pobjedio i zaustavili su rat. Rat je posebno zlo .
Slazem se za Ameriku. Jbg, sporo reaguju ali bolje ikad nego nikad. Tako je bilo i kod nas kad su bombardovali agresora u zadnjoj godini rata.
Kameno doba. 21. vijek a i dalje se bore za teritoriju. Kao srbi bog te. Mitomani. Genocidni
Kazu da su ponosni i na pravoj strani istorije.
Kako lokalnog novinara!?? Zar nije najveca od najvecih zivucih novinarki rekla da u Palestini nema novinara,samo mete za odstrel!!