Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dođi ubosnu na odmor i to ovdje sredi
Ovo nece kupiti neko ko ima 3-4 miliona $ u šteku,ovo kupuju ljudi koji imaju svoje zgrade kije vrijede po 30-40 mil.$ ,oni sto imaju jahte i slicno,briga njega jel zamjena 100 000 ili milion.
to je razmisljanje jednog kretena - razmisljanje nesto pametnijeg covjeka je takvo da nema logike da servis kocnica bude 250 000 maraka..... pa makar imo 250 000 000 maraka..... odbija coek da ga prave majmunom.
Garant neki balkanac vlasnik kupio ga da mu zavide kako se do sada niko nije žalio na cijene servisa.
Majstor Fiko to završi za 200 stoje
Mene je najviše iznenadila ona kazaljka za rezervoar goriva, eno je na rezervi, a uključen kontakt.???
18.940 $ kosta jedan disk
6.840x2=13.680...toliko koštaju 2 diska(ceramic) a ne 53.680. to što se neko zezno ili uradio Photoshop da bi imao neku vau vijest, to je druga stvar
Imaju zamjenski kod Omera u brijescuuu hahaha
ovo je kupio ili ce kupiti neko ima keša i bas ga briga koliko kosta servis kocnica! Za sve ove super automobile mali servis kosta kao jedno dobro novo auto!
pa jesi l cito ti clanak il si retardiro? vidis da se zali na trosak upravo taj sto ima para.
Kad bi kod nas ovog dovukli prvo pitanje bi bilo ko ti je ovo radio 🤣 i našli bi neku alternativu da probamo stavit diskove sa 124ke 😁
Vrijednost svakog glamura postoji samo u glavi onoga ko ima kompleks niže vrijednosti
Kod nas bi mu to moj komsija tokar napravio za 2000KM al’ nebi mogao prije iduce subote
Baš zbog ovoga ga nisam ni htio kupiti
Čista dezinformacija.
ma ima kod Buce majstora jeftinije dosta
Na novim elektro vozilima kocnice se ne mjenjaju u zivotnom vijeku.To tako precizno koci motorom. Jedini problemm elektro vozila je sto su dosadna porukama kojima vas svakodnevno obasipaju tipa istice datum za gume ili mirise vam dah na alkohol..
zato jedu gume
Azurirajte sustav prije pokretanja. Što je novo? -Poboljšanje kvalitete upozorenja praćenja gužve - Grijanje siceva v. 3.14 *pretplatite se* - Poboljšanje prozirnosti šoferšajbe - Poboljšanje plasmana oglasa *gledajte samo one oglase koji su relevantni za Vas!* - Novi zvuk upozorenja upozorenja razinw tekućine za žmigavce - Candy Crush paket v. 13.34
Ima jedan na PIK OLX.