Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A JOJ ODAKLE MILION AUTA PRODAT ZA MJESEC A TAKO LOSA AUTA PRAVE BYD VIDIM I PO BECU SE MASOVNO VOZI AJDE AUTA ALI MI NEZNAMO DA JE PUNA KUCA KINESKI PROIZVODA STA GOD POGLEDAS MADE IN CHINA KAKO SE USPJESE TOLIKO KINEZA U KUCE USELIT A DA NEZNAMO.
Zato se Kia i Hyndai mogu upaliti sa USB kablom. Da pogledaj te video obicni USB kabal od telefona upali svku KiA i Hyndai. KaTastRofa.. pogledaj te na YouTubu Kia Boys i pljačke auta.
DOBRO JE I TO ZATO CE BIT MANJE KRADZA MERCESA AUDIJA SKODA GOLFOVA NJI JE TEZE UPALIT
levati
Pune se strujom iz termoelektrana na ugalj... Klasika
razvalili kinezi
Sve je to fino, al' kineska vozila su po kavlitetu 100 godina iza evropskih. Mozda je tehnologija za baterije i ti kojekakvi apps na ekranima dobri, al' sve ostalo je lose. Da ne objasnjavam, svako ko ima mogucnost treb'o bi isprobat' ta vozila. Al' ne samo za volan i pritisni papucicu, nego pogledat' kvalitet obrade.
hehehehe pa ima ih 1,409 milijardi to je 1.409 miliona ehehehhehehehe
Mi u BiH nemamo 2 miliona stanovnika, a oni kupili MILION AUTA..