Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enterijer dobar, eksterijer preglup
Šta je ovo sunce ti poljubim
Cudan auspuh za auto koje se profilira kao hibrid. Na ostalo se mogu naviknuti.
Fuj!
BMW dragi, sta radite, hocete li se dozvati s dizajnom vise? Kakav nesklad linija, da bog sacuva. Sta bi od onih elegantnih linija od prije 20ak godina..
Bmw je prestao da "živi" od 2016 godine
Posmrdice genocidna, smrdljiva, bolesna stoka.
fuj
vijest stara po godine u standardu bh
Najruzniji BMW do sad, dizajneri samo mosle na Kinesko i Americko trziste, ruzan k'o lopov!
krmeča njuška
Močnoooo
Hahaha... šta će još sve da se desi do kraja naredne godine i baš me interesuje da li će ikome biti do ove kočije već za par sedmica, a kamoli za godinu dana. Još jedan članak skretanja pažnje javnosti na nebitnu stvar.
Što ne napišu da je prošle sedmice vlasnik jedne prodavnice u Njemačkoj na izlogu napisao "neizbockani nepoželjni", te nakon rekordno brzo razbijenih izloga napisao na kartonu "Stidim se", stao ispred radnje, uslikali ga i platio da se to proširi društvenim mrežama
Heroin loš, nikakav
u 2021.oj (2022) godini se proizvođači izgleda natječu za titulu "najružniji automobil"