Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da ih je nasa drzava kupila 100 komada da ih podjeli nasim poljoprivrednicima, kao poticaj nasoj dragoj poljoprivredi...
Cijenu na stranu, dobro izgleda..
Lamborghini proizvodio prvo traktore,a vlasnik vozio Ferrari, sve dok jednom od dva skupocjena Ferarija koje je posjedovao nije otislo kvacilo i vlasnik posto je vec imao servis za traktore odluci sam da pokusa popraviti Ferrarija. Kada je skinuo mjenjac vidio da Ferrari koristi isto jeftino kvacilo koje on koristi na svojim traktorima,to ga strasno naljuti i odluci da i on podje da pravi automobile cak i bolje od Ferrarija Ostalo je istorija
Jedan za našeg baju da ima da se khurchi u koloni kad krene seoba
Ore njivu 200km/h
Lambo je lambo
Ja sam prije par mjeseci u Tuzli vidio traktor sa natpisom Lamborghini i nisam mogao vjerovati. Kasnije sam trazio na internetu i nasao da su ih stvarno proizvodili.
Lamburgini je prvo proizvodio traktore. Kada je jednom sjeo u ferarija i rekao enzu ferariju da je dobar ali mjenjac nije bas i mogao bi biti bolji, ovaj mi rekao „Ta ti meni imas ba pricat o sportskim autima, ti si farmer, pravis traktore“ „Aj razguli“. I ovaj se naljuti, i kae: „ Sada ces vidjet kako farmer pravi auta“. I tako lambo predje sa traktora na sportska auta.
I rodi se Miura
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ubio se za dodika da pici
Ovo su oni Niksicevi