Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje ste vi picajzle. Covjek napravi besplatnu reklamu Jahorini a vi pitate zasto nije otisao na Bjelasnicu? Da je otisao na Kupres ili Vlasic bilo bi isto sran.e. Sve je to BiH. Granice Federacije i Srpske su samo u vasim glavama. By the way Sretna Nova 2023 godina svima.
Normalno da će na Jahorinu. Jedinu planinu sačuvanu od neplanske gradnje i urbicida. Mi Bošnje smo uništili Vlašić i Bjelašnicu, umjesto da mlatimo pare od stranaca. Al’ to je taj bošnjački osjećaj za biznis, a la Ihtijarević & co.
Znaš li ti bolan koliko imamo planina?
Dvije da su uništene imamo ih još stotinu
ja bi ga prcio na toj haubi a i njegovu zenu takodjer 🌈
Citajuci komentare na ovu temu, jos jednom se mozemo uvjeriti kako je nase drustvo ozbiljno bolesmo. Cast izuzecima.
Poslije prodavanja magle, treba i na sunce izaci...
Zanimljivo da se usudio na nase ceste sa ovim autom, i da je cak i stigao!
Kako dobre stihove je citiro
sponze požurile na Jahorinu
Jesu sponze pisnule, znal se sta😁😁😁
Ono kad sebi napravis masinu😁😁😁
Nek koji ćevap pojede, hebeš vegeterijanstvo, treba jest sve
ne, već se gore možeš folirat, ali u Austriji nisi zanimljiv s tim kolima za pistu namijenjenim
Koga to interesuje?
Poslije ce plakat kad ga sponzoruse raskuce
lepa reklama za jahorinu i RS.drago mi je sto se jahorina ub zadnjih deset godina od prosecne planine profisala kao jedan od najvecih ski centara na balkanu.veliki kapital je ulozen u planinu i to se vraca velikim brojem turista.tacno je da mnogo ima srba iz srbije ali jahorina nama dodje i tako je gledamo kao nasu srpsku,olimpijsku lepoticu
i ti vjeruješ u ovo što pišeš?
@user... hahahahahaha mjenjaj dilera krki