Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sa ovim maximum oznakama na autima divljaju po gradu katastrofa, i njih bihamk podrzava. Glavni među njima vozio godinama bez vozačke. Cirkus
Ovo brojni posjetioci sve buca potok , boljakov oni sa skinutim loncima.. sve sa ovim naljepnicama pohapsit. Snimaju lajvove po noci kako se trkaju a niko vozacke
Ja se nadam da ce trojka ili druga trojka u program uvrstiti da se ljudima omogući staza van grada za utrke, za ovakve događaje gdje će se oni sami izmedju sebe organizovati uz pomoć politike.Ovo je zdravo druženje ljubitelja auta.
Ne mogu da vjerujem koliko je zlobe u komentarima. Ne možete sviju svrstavati u isti koš. Ne divljaju svi! Event je bio super, maksimalna zabava. Bilo je mnogo lijepih i moćnih auta za vidjeti. U drugim gradovima ovakvi eventi imaju finansijsku podršku grada a ovi momci su sami sve organizovali iz svog džepa i sve zarad dobre zabave i druženja. Svi ste spremni za negativne komentare a niko ne zna koliko je humanitarnih poduhvata ovaj klub imao. Svaka čast momci i djevojke! Samo naprijed!
Svaka čast momcima, neka se bave autima.Bolje od dilanja, od alkoholizma i svih ostalih pošasti negativnih društva. Svi ovo imaju moju podršku.
ova zadnja slika mecka teska ne moze divljat a ostalo vozacke ako ima ko na provjeru
do you know what time is it? - What? -Time to un-pimp Sie auto! *katapult*
Idu dva golfa ulicom, jedan GTI, drugi isto 1.9 TDI
Onaj sa tutom ne propusta ni jedan event :)
el Papaeros
Vidjeli smo jucer na storiju crne hronike koliko je uzbudljiv drift bio jak event nema sta