Historijski važan model
39
Mercedes-Benz 190 (W201) slavi 40. rođendan
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i A klasa, izdajnik među mercedesima.
Imao 190 d nakon rata. 10 god me služio kao ni jedno auto poslje a i nova sam vozio. Razmišljam ponovo kupit jednog merca iz ovog vremena možda 124 mislim da je još bolja.
Iz doba kad su inzinjeri bili rangirani iznad tajnika i racunovodja. Sve se radilo da traje. Najbolji dokaz cinjenica sto ih na nasim nikakvim cestama vidjamo svakodnevno.
Najbolja mecka ikada.
Najbolje auto.... posle Golfa.
Kakva je njemačka nekad bila drzava... ali i 80ih švabe su kasnili za japanskim autima, kad ikad su japancima elektronske prekidače i bolje uradjene.