Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa auta. Posebno za nas koji ne planiramo nikom nista dokazivat zaduzujuci se da kupimo auto koje ne mozemo priustiti.
Ovo je taj komentar. I meni se bas svidjaju i kad budem kupovao novo auto definitivno cu razmotriti i ovo. Kakvo god da je, novo je i moze barem 100 000 preci bez nekih vecih problema. Ko da je bitno koji znak je na gepeku, haubi i volanu.
13k EUR bez sigurnosnih standarda za Evropu. Sami sigurnosni sistemi koji nedostaju će koštati 10k. Porezi, carine, ode na 30k EUR koliko je Geely Atlas.
sreća pa nismo u Europi....
da je u evropi 12.900 prodali bi milijardu primjeraka
imal dostava preko ebaya ili aliexpresa
Cak i lijepo izgleda,mislim da i ova evropska auta u proizvodnji ne prelaze cijenu od 10k u proizvodnji,ali zato ga platis 100k u salonu.
dokaz koliko deru swabe i ostali, dosduse moze im se plus inflacija kipi
Auto sa carinom i PDV-om cijena maksimalno 50 hiljada KM. Ovako evropsko auto od Njemaca nije ispod 100 hiljada KM. A ovamo priče od Evropski proizvođača vozila nema čipova poskupila auto. Kako u Kini imaju čipova za vozila ?
Znaci moze se, novo auto, pritom suv vozilo, ispod 30k km
A šta rade Audi, VW, BMW i Mercedes? Budite se, ode voz!