Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zato im treba litijum iz Srbije, ko je mogao i pomisliti
unistite ekonomiju a nista postici necete doci ce jos veci zagadjivac..
Kome jos nije jasno da su korona i elektrifikacija/ globalno zatopljenje zapravo politike?
Njemci sami sebi režu granu na kojoj sjede. Ke nj .i
Treba zabraniti i kerozin za avione,neka lete na baterije...najveći su zagađivači.
kao u pjesmi grupe Rupa u Zidu: Sanjaj, Sanjaj....
Pukli ko kokice
a kod nas ce da rove zemlju i zagadjuju vodu i okolinu zbog litijuma!!
Podsjeca me na vic o Muji u bazenu kojem je zabranjeno pišanje a svi drugi pišaju u bazen!
Drzavni terorizam! Dopustite prodaju azijskih elektricnih vozila bez sramno velikih poreza! Ukinuli ste slobodno trziste a pricate o demokratiji!
Lafo briga za ekologiju samo EU i SAD a sto druge drzave i kontienti ne brinu?
Žele prisiliti ljude na elektro automobile da bi ih tako kontrolisali.
Uradit će oni to na jako 'kulturan' način kao što se to u k**vi EU radi. Povećat će porez na automobil za 200%, povećat će cijene osiguranja jer će cijena automobilskih zamjenskih dijelova jako poskupjeti, povećat će cijene dizela i benzina itd.
Pa će 1KWh biti 2.41KM
Gdje sad tek smo skontali klip klipnjaču radilicu.
Koja budaleština, "proizvođači automobila" pucaju sami sebi u nogu. Pod ovim "proizvođači automobila" vjerovatno se misli ne one koji su se već odrekli SUS motora kao PSA i VW dok je MB već javno rekao da je to bio pogrešan korak. BMW je ostao uz SUS motore.
Nije tacno. Nego ce narod tako biti primoran da kupuje E automobile. Dakle trziste polovnih automobila ce se urusiti nestati jer ce svi trebati novije auto - dakle povecace prodaju a i prihode.
Droga je opasna stvar.
Njemacki proizvodjaci automobila hahaha al u k. Neki politicar predlozio. Njemacki proizvodjaci automobila se bore da i nakon 2035 proizvode motore na fosilna goriva. Jedino ako su neki nepoznati proizvodjaci