Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoro sam vidio izvjestaj o kvaliteti nekih automobila i ucestalosti kvarova. Necete vjerovati ali Dacia Sandero (ne drugi modeli) je na svjetskom 8. (osmom) mjestu po rijetkosti kvarova na motoru. Govorim to jer su u konkurenciji bili i Mercedesovi, BMW, AUDI, Toyota i ini modeli. Nisam poznavalac auta ali mi je ovo zapelo za oko.
@smolsvoje Dacija nema 30 sistema i kompjutera koje imaju Audi i Mercedes. Logično je da se manje kvari.
@smolsvoje a ja šiljala...
Balkanac ovo ne konta
Auto za markase i skapane ljude. Mislis da si pametan, da si nekog nadmudrio, a ustvari samo sebe. Platis 40 000 i gledas one ringle za klimu, ni naslona za ruku nemas, vozis se ko jadnik. O kvaliteti da ne pricamo, nakon 150 000 ni na otpad ga nece.
Drago mi je sto sam vas uvrijedio, markasi
imam II generaciju stapwaya za 6 Godina 120 000 km osim velikog servisa i redovnog održavanja nikada nista na motoru.Ja prezadovoljan .Super auto za naše prilike
Grijesis, ovo auto je za nase “neprilike” ;)
Šta se tu ima pokvariti? Četiri točka limarija,sjedišta i volan i to je Dacia!Ovo je tamam za Balkan!!!!! I onako 95% Balkanaca se razumije u Auta kao Krava u troskok🤦‍♂️
Čujem kako škripi plastika!
Kad sjednes u Clija nakon Sandera i kažeš kakva je Clio limuzina, onda ti je jasno o kakvom autu se tu radi
Golf za sirotinju.
@4fun Da,ali Golf MK2
konacno el. podizaci zadnjih stakala
Udji u 15 godina star ali ocuvan Audi i novu Daciu i sve ce ti se samo reci
@J24 Ne mozes poredit audija sa dacijom,to je smijesno poredit.
Da im nije renaulta ova auta bi bila uzas kao i nekad prije, sad su koliko toliko ok.