Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mora značiti da je sve iz Kine žnj kategorija! Oni se još moraju dokazati, mada sam vidio onaj enduro CF800 sa 60000 na satu i kilometri ga nisu nagrizli ni malo, kao nov izgleda. Završna obrada im je u rangu visoko rangiranih marki, jako fino izgledaju.. al problem su mašine koje su većinom stari model ktm ili kawasaki pa je zato ta cijena..
Vidit ćemo CFMoto za par godina, treba se dokazati pouzdanost, a to se gradi godinama!
Formula 1 se nije vozila 2022. godine na ovoj stazi niti je u kalendaru za ovu godinu. Bili su tu 2020. i 2021. zbog lockdown-a u svijetu uzrokovanog korona virusom.