Samo 90 primjeraka
6

Toyota predstavila još jedno brojčano ograničeno izdanje GR Supre

E. L.
GR Supra Jarama Racetrack Edition Toyotin je podsjetnik na stazu u blizini Madrida na kojoj je nova generacija Supre premijerno predstavljena medijima.

Novo brojčano ograničeno izdanje Toyotinog modela GR Supra ponudit će se samo kupcima u Evropi, a svih 90 planiranih primjeraka pokretat će (BMW-ov) trolitarski 6-cilindarski biturbo motor čijih se 340 KS na zadnju osovinu distribuira posredstvom 8-stepenog automatskog mjenjača.

Vanjska obilježja još jedne posebne GR Supre odnose se na plavu boju karoserije (Horizon Blue) i crne 19-inčne aluminijske felge ispod kojih se mogu vidjeti crvene kočne čeljusti.

Promjene u kabini sa sobom donose crnu alkantaru na sjedištima čiji su rubovi prošiveni plavim koncem i karbonske detalje, a tu je i nezaobilazna oznaka posebnog izdanja koja je svoje mjesto pronašla iznad pretinca za rukavice.

Prvi primjerci do kupaca bi trebali stići početkom proljeća, a cijena ekskluziviteta još nije objavljena. Da, uživali smo u dugo čekanom proizvodu Toyotinog Gazoo Racing odjela, jer smo tih dana bili na Jarami.