Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to toliko loše auto koliko je kriminalan i promašen dizajn nekog skraćenog sedana (skockana Renault Thalia) koji je prevaziđen 70tih. Taksisti su sa prvim 1.4 MPI modelima, koji su koštali 15-16 hiljada maraka prelazili po milion kilometara, a uglavnom su ih i prebacivali na plin.
Sad ce se javljati ovi sto voze BMW star 20 godina i kontaju da su face hahaha a Dacia skuplja pet puta od njihove izgazene kante
Ne samo bmw-a, vec evo ja vozim 16 godina starog forda i imam vise opreme, udobnosti, luksuza i vozacke dinamike od novog sLogana. Da me muka natjera, kupio bi Daciu, drugacije ne.
@fbUser1601422970 lijepo se tjesit druze ali ne moze 16 godina staro auto biti bolje od novog nikako
Joj ovih dežurnih pljuvača. Dacia je do te 2004 bila marka u ranku Zastave, nisu ni Ladi mogli prismrditi a danas imaju najprodavaniji model u EU (Sandero). To je za respekta šta god neko pričao.
slikovit primjer kako izgleda šporet kad mu nabaciš točkove.
Vozim Logana 2022 godište i tvrdim da se ne može kupiti bolje auto za manje para. tsčks
Je li ovaj strašni 1.0 hahah
Zavisi šta znači bolje. Opel Corsa i Hyundai i20 su nešto jeftiniji i tehnički napredniji od Logana, ali manje prostrani.
Kanta
vozis 2 i 3 brzinom isto.. ko da i nisi presalto