Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo u Bosni vec ima. Zove se trola i ide od austrijskog trga do dobrinje itd
Jos samo da napisu koliko zagade prirodu dok naprave bateriju za taj kamion
Baterija preko dvije tone, puna kiseline I traje maksimalno 300000km...
Evo sjetih se grasovog narandzastog tamica..
mate rimac na aparatima
ti veze nemas kad se "na aparatima" koristi
škutor miran budi
prvi automobil je bio elektricni alli su ove iste jevrejcine zajedno skuzile da se od nafte moze napraviti bolji biznis. Ko ne vjeruje neka pogleda dokumentarni "Ko je ubio elektricni automobil". Rockefeller je lobiro da naftu utrpaju u fosilna goriva. Interesatno nikada ni jedan fisil nije iskopan gdje se nafta crpila. Oni koji su godinama bili u toj industriji kazu da je nafta renewable , da se obnavlja.
Dobriiiii da valja.
kako jedan covijek mijenja svijet 😃
@_ukljucenalineradi Tesla je promijenio svijet Ajnštajn je promijenio svijet Njutn, Giordano Bruno, Galileo, Paster, Fleming, Kiri, Nobel, Habl, Ford, itd. itd. itd. Sve po jedno, jer gdje je puno baba, kilava su djeca.
@miles dyson: i fakat sve učeni ljudi, ljudi od nauke. i žene naravno. nigdje političara ili vjerskog lika
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U tehnološkom razvoju čovječanstva ovo je jedan od ISTORIJSKI trenutaka !!
200 galona goriva 700$,dobra će ovo ušteda biti na struju
Kinezima treba samo jedan model dati 😂😂😂
Šta će nama šoferima kuća... kad je naša kuća putujuća!
Ubrzanje od 0-100 km/h za 20 sec, sa teretom od 36 tona, domet nekih 500-injak kilometara, i veoma mala potrošnja električne energije.
@spahaking procitaj opet za potrosnju energije
odeš u prodavnicu i kupiš one baterije za daljinski, ubaciš u automobil i lagano pređeš nekih 100 kilometara
Ma nema boljeg vozila od golfa dvojke - ofarbaš ga da bude kao čaša, Meho da ti pogleda karburator da ne srče mnogo, Ceca se ori sa zvučnika, izbaciš lakat kroz prozor i koncentrišeš se da osmeh poteraš na onu stranu na kojoj imaš više zuba...