Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi bolan C molovi i bakraci? Napisi normalan naslov, kakva figurativa i te gluposti, hebo vas Blic.
Ali zato osnovni paket je tako bogat od kamere za parkiranje,senzori za mrtvi ugao,senzori za bocni saobracaj,odledjivac brisaca,senzori za prepreke i pjesake na putu.....e zamisli koliko ovo kosta npr kod nekog drugog prooizvodjaca...ja zaboravi i head displej...sve ovo u najsiromasnijem paketu a o pouzdanosti mazde ne treba se govoriti
Imam trojku model prije ovog... fenomenalan! Toliko opreme, tako precizno upravljanje, toliki komfort. Dizel, automatik, koza, 150 ks... Frend me jucer pitao, da opet kupujem auto da li bih promijenio misljenje i definitivno ne bih! Opet bih kupio Mazdu... Prije mjesec dana sam bio na putovanju i rentao A3 iz 2018, Audi mu ne moze parirati a skuplji je i za odrzavanje i kod kupovine.
možeš pravo auto kupiti za te pare
Da li inove hrdjaju? 😁😁
a oniiii......meRe li sE OVo pREvRNuT u KriviNi? :(
Kontam da kupim Mazdu 6, pokazao se vrlo dobri motori
Benz jeste ili mislis na diZlo?
benz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mazda je Azijski mercedes...
Mazda azijski merc nikad nije bila nit ce biti, blage veze nemas, zna se Honda. A da ne pricam o luxury verziji za americko trziste tzv. Acura koja je nesto slicno mercedes-maybach. Prije 90tih Hondi nisu bili ni do koljena. Danas je to mnogo manja razlika. Honda, toyota, nissan, mazda. Iako ce ugledni recenzenti, casopisi danas stavit i suzuki ispred mazde po pitanju kvalitete i pouzdanosti.
Mene sa boka najvise podsjeca na Seat Leona sa pocetka ovog milenija
od 60 slika nema ni jedna da valja.
Čim je izvučeš iz salona donji si minimalmo 10.000 KM...
@Mahalac Zato si kupi Golfa dvojku i nećeš izgubiti ništa, drugo i nije za tebe.
E jest ruzna kad se gleda sa boka, ko da je neko lopatom u guzicu udario
Kliksovci se uhvatili c-mola i muzickih termina, a nisu jos ni bukvar apsolvirali
dovoljan je nick iza kojeg postas komentare...
Zvijer od auta.