Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel iko skonto da je ovdje riječ o električnim autima a ne o dvojnom državljanstvu??
Hahahahahahaha
Ove sedmice idem u Tursku ambasadu da tražim upute kako do turskog državljanstva imam informaciju da nije problem bošnjacimmadobiti dvojno državljanstvo Turske svakako nas komšije nazivaju turcima.
Bas eto. Otkud ti to ?
Jel istina ??
Kad u BiH bude 1 milion državljana sa dvojnim državljanstvom Turske onda turska ima potpuno pravo da se brine o svojim građanima u BiH kao u nagorno karabahu.
Turska je moja druga domovina u Turskoj živi 6 miliona Bošnjaka mora neko od naših političara početi pregovarati sa Erdoganom o dvojnom državljanstvu kao što imaju tzv bh Hrvati i Srbi sa Hrvatskom i Srbijom Bošnjaci moraju imati tursko ali i Bošnjaci u turskoj koji žele da dobiju Bosansko pa da vidimo kad budu glasanja može li se glasati u dvije država kao što to rade ovi ovde Hrvati i Srbi.