Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toyota (Todaytomorowtoyota) 👍😄🎉❤️❤️❤️
predobra reklama.... slogan star vec 20g
Šteta što dizajnerski nisu više zanimljiviji jer su ipak kvalitetni...
Pa ne bih se slozila. Od manjih vozila npr Aygo i Yaris su super interesantnog dizajna, RAV4 prilicno markantno auto, a ni ostalima nisu lose linije. U poredjenju sa super dosadnim VW, Audijem, Volvom kojima dizajn stagnira godinama ili ima skroz male pomake i totalno su neatraktivni oku, Toyota je prilicna bombona. :)
Meni je Camry izgledom sasvim ok.
Bosanci samo vjeruju u vw, a toyota je vrhunsko vozilo, RAV4 odličan auto za sve namjene uz male troškove održavanja, falinka u odnosu na Švabe je jedino u Enterijeru a sve ostalo je klasa daleko iznad!
Dizajn unutrašnji i vanjski su totalna katastrofa.