Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno. Nije sklepano švapsko smetlje od automobila.
sigurno vozis francuza i muka ti je od majstora pa se tjesis na klixu
svaka cast..
kvalitetno auto nema sta, al nema se na auta koji ima 4 tocka i volan i manuel mjenjac sa 5 brzina sta ni pokvarati... mercedes e klassa ima preko 150 elektro motora u autu, mora se nekad nesto pokvariti...
Vidjeli da ih Kia i Hyundai imaju namjeru prestici, pa su se potrudili da im to otezaju. Htjeli priznati ili ne japanci i koreanci najpouzdanija vozila.
Toyota Yaris 2018. godište ležaj zadnjeg točka prosuo se nakon pređenih 40.000 km. Zamjena u ovlaštenom servisu košta 420 KM. Naravno nije obuhvaćen garancijom.
Lazes
Svabe smanjili na 20 000km
Ne isplati se, garancija pokriva ono što se nikad ne kvari kod Toyote, tipa karter morota ili motor brisača, a ovlašteni servis je prilično skup... Zato i daju garanciju!!!
I ti lazes
Izgled i kvalitet unutrasnjosti je ispod prosjeka, ali sto se tice izdrzljivosti motora, tu su na vrhu
Sta balakanac zna sta je novo auto
Nije loše za one koji prave 15000-20000 km godišnje. Ali je isplati se voziti auto svake godine na servis ako pređeš 5000km.
jest i svaki servis u godini dana redovni 3000 km ++ako ne odes nema vise garancije
A sta si ti mislio, na lijepe oci, ono kao doći cu kad ja hocu (balkanski nacin). MRS