Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će naši viceve izmišljati u vezi ovoga😂
Toyota radi na odličnom konceptu auta na vodik koji bi stvarno bio ekološki a ne ovi litijumski strojevi na leđima sirotinje iz rudnika
A šta je tačno neprihvatljivo u procesu elektrolize, staviš dvije elektrode u vodu i razdvojiš vodik i kisik uz pomoć električne energije i voziš na vodik a iz auspuha curi voda. Bolje ne može. Jedna prosječna vjetroturbina može proizvesti dovoljno energije a onda vodika da napaja 3 do 4 hiljade auta na ovaj način.
Jesi li ikad vidio na Youtubu snimak kako cepelin gori, pa se zapitao zasto je vodik problematican?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)