Uvijek može bolje
16

Manhart predstavio tunirani BMW M3 Touring sa 641 KS

D. B.
BMW-ovim modelima M3 Sedan i M4 Coupe se nedavno pridružio M3 Touring koji kombinuje slične performanse s većom praktičnošću. Manhart se već "poigrao" s M3 Sedanom, a sada je najavio svoj tuning paket za karavan koji je nazvan MH3 650 Touring.

Novi model je najavljen setom rendera automobila s crno - zlatnom kombinacijom boja i Manhartovim oznakama. Karbonski paket uključuje prednji spliter, krilca na branicima, ekstenzije pragova, stražnji spojler i novi difuzor. Tu su i 21-inčne Manhart Concave One felge u mat crnoj boji, ali je ih je moguće dobiti i u drugim bojama.

MH3 650 Touring je snažniji od MH3 600 sedana. Uz pomoć MHtronic kontrolne jedinice i bez promjene komponenti, 3,0-litarski redni 6-cilindrični twin-turbo motor razvija 641 KS i 800 Nm obrtnog momenta. Ovim brojkama se izjednačava s modelom MH3 GTR. koji je najsnažniji tunirani M3 iz Wuppertala.

Model također ima bolji zvuk zahvaljujući novom izduvnom sistemu s kontrolom ventila, opcionim sportskim downpipeom sa ili bez katalizatora i OPF filtera.

Iz Manharta nisu naveli da li je bilo poboljšanja šasije, no uvijek je moguće odabrati H&R opruge ili KW komponente koje ima MH3.

Cijene modifikacija je moguće dobiti na upit.

Vezani članci