Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo amere za organizaciju 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Svaka čast za organizaciju. Pravila ponašanja na ovom skupu su za svaku pohvalu
ovako bi i diaspora trebala napravit event renta car 😁😁
Groblje automobila
Drago mi je da postoje ovakve stvari i u nasem gradu, ali zutokljuncu u bijelom audiju A4 koji me je juce zamalo usmrtio na izlasku sa dogadja na maloj rasksnici pred Vogoscom j**** kcerke, sestre i roditelje koji su mu kupili smrdljivog dizela!
Dragone, gospodin si veliki. Ko ne prati do sada - pravac youtube i zaprati DragonGarage
Zuta i crna bmw kocka odlicno odradjene. Sve top samo mozda je malo vise dogadjaja trebalo.
predobrih auta svaka cast
ovaj skup treba murija posjetiti, vozila koja su" ćunirana "oduzeti a vlasnike dobro ispitati i kazniti
Dosta auta super izgledaju, pohvale. Ali brate kada vidim spusti ga da se gume uvuku u blatobrane, stvarno odron. Da to ičemu valja tako bi se radilo u profesionalnom svijetu utrka. Mjera je spušten BMW sa slike 9, a najgore izgleda golf sa slike 20. I da, drago mi je da su pomalo počeli druga auta da tjuniraju, dosta je bilo više golfova i kadeta.
Seljačka manifestacija
Isto sajam oružja
Podrzavam momka ali bih ga zamolio kao sto sam mu pisao i na kanalu. Obzirom da si uzor mladima (vecinom), moras paziti i na nacin kako se izrazavas biJo, htJeo itd molim te ispravi…jednom je cak spomenuo da on tako prica i da se to treba prihvatiti, momak kao sto rekoh to je ok kad si privatno takav, ali kazem ti misli na publiku kojoj si uzor, bas para usi. Jos jednom podrska i pozdrav!
golf mk1 fenomenalan
gledaj GSI Suze i dvice GTI - vracaju me u mladost i divljanja kanjonom Neretve i starom do Zenice