Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se kod nas zove passat paprikash. Samo pijačari i šverceri vozali. Poneki Rom reciklator okoliša, a ni cigana nema više, otišli zapadno.
dodik poceo karijeru sa ronhilom bas sa ovim autom. kasnije je napredovao na karavana.
koja je rupa bila ova Kina do prije desetak godina, a danas je velesila, sta znaci promjena politike...
SS nula kilometara ? Znaci da su ga nosili prilikom transporta
Uff, da je ovo sad, kola kako su ih ranije pravili, a nova
Doce kod nas. Euro 3 motor, može proći tehnički
Babo imao tamo nekad 97-98...pojam bila, 1.8 benzin, trosila jedno 13 litara ali benzin bio marka, mozda i manje.....Kina je napredovala ali eto kakvi su bili da se ovo prodavalo pod novo prije 10 godina...
Ne da se prodavalo nego se proizvodilo do prije 10 god
Na to sam mislio, proizovdilo i prodavalo logicno, a tehnologija stara 40 godina...
Idu za Rajlovac, pet maljakaa..
Imali smo santanu, u to vrijeme 12-13 godina staru.. Koja je to limuzina bila.. Ali jes brate i trosila.. Mislim da nam je za 4 godine koliko smo je imali, samo termostat na hladnjaku otišo..
nadam se da se i sad neki fauve vozi
Mokri san Bošnje s pijace :D