Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahaha joj analize, cuj kaze pocetak skolske godine i mijenjanje prioriteta uticalo na pad prodaje...jarane, ko kupuje u salonu auto sigurno ga set knjiga i sveski nece omesti u tome ..
referenti prodaje u Škodi Sarajevo su pasivni spavači...kao da su volonteri..umjesto da svaki dan zovu zainteresiranog kupca oni čekaju da kupac zove njih...
Novinar, nešto si fulio u tabeli, Audi ima pad prodaje sa 54 u 8.2023 na 49 u 8.2024 i generalno je od svih marki najviše izgubio, -67 auta u odnosu na prošlu godinu. BMW u redu ispod u 8.2024 je prodao 43, za 7 više nego 8.2023. Opel je prodao 62 više nego prošle godine.
ko ck as te gl a ve kupuju audije
ko ce preueti opel u sarajevu
Velike mudrosti, narod kupuje samo što je najjeftinije, službena auta se kupuju samo najskuplja, to ti je sve što treba znati da budeš brand manager , pazi ti samo izraza :-) !!!
Dobro pa imaju ikakvu prodaju vozila svi proizvođači. Cijena novi vozila skuplje od 2022 godine za 20% do 30 %. Škoda Octavia nova 55 hiljada KM, kredit sa kamatom na kraju preko 70 hiljada KM košta Octavia. Da dvoje rade u državnoj firmi osuditi se na taj kredit pored ostali troškova života koji su skuplji svaki dan je hrabrosti.
druze, nije uspjeh raditi u državnoj firmi. imas IT strucnjaka sa po 10k KM platom. Sta je njima kupit novo auto
nema dalje Nece takvi kupiti Skodu
čitav svijet se oprašta od dizele ali kod nas skoro pa pola novih. koliko moraš biti mentalno kratak da staru tehnologiju plaćaš po vw cjenovniku?
Mi prodali 8000 a hrvati 48 000 auta. Kako nas šišaju u standardu
ne lupaj
Ma ne kontam fakat ko ovo kupuje ova nova auta. Ono sto je realnost i sto znam da ljudi dizu kredit za auto iz 2008god. To je bh realnost.
Koja Škoda, pa to je za sirotinju, je li tako Nermine Nikšiću 1,6 mil. za Nerminov Tuareg i njegove pajtose.