Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU pocela da prodaje maglu,neznaju sta vise da naplate pa legende uvedu pasos za automobile haha,boze dragi,ovoga se ni jedan krimos nebi sjetio.Al dzaba je sve to,rusi ce uskoro poceti nuklearna testiranja,kina isto tako,forsirace termo-elektrane,pa da vidim kome ce onda prdit ovi zeleni prevaranti
Ejj moj @Xamarinec tebi ocigledno nije jasno da su ovo botovi srbski i da su ovo samo propagande da se na bilo koji nacin nasteti europi i civilizaciji. Pusti budale samo im u komentar napisi botino jedna placincka i pici dalje.
Svadjas se sa profilima iz 2023 godine koju kroz sve komentare velicaju rusiju i imaju enormnan broj lajkova naspram svih ostalih komentara iz rubrike.
Samo naprijed pa kad unistite Njemacku autoindustriju biti ce kmecanja
Banda zelena.
Dok dalebu u Briselu slusaju autisticnu Gretu Thunberg i njoj slicne Kinezi stancaju elektriku i guraju je na euro trziste. Za koju godinu svi vozaju Jinpengove i Songove.
Necete imati auto a bicete sretni.
Sta je za ove Euro1 sto posjeduju,prica li se ista
Zabrane ti uvoz euro 1 2 3 4... Da te natjeraju da kupis novije auto samim tim uvoz vise $$$ jer su novija skuplja. I onda dodje slucaj koji hoce da uveze lamba gallarda, maserati gran turisma, nissan gtr-a ili nesto skupo sportsko prije 2010 a skuplji od 70% auta koji se uvoze u bih novijih. Samim tim bi i za uvoz vise uzeli nego od nekog 2017 auta... Logika??? a taman htio corvettu c5 uvesti kao klinac i sada moras skupljat za c6 i kad je mognem kupit nece biti legalna za uvoz za 4-5 god.
prodajem magluuuuu veoma povoljnooooooooooooo
sad ce i ovi nasi paraziti, kae vidi u EU, uskladjujemo propise ahahah idioti
moj klixe ovi clanci ne znace nista nepismenom, bijednom balkancu koji se jos hvali sto vozi prokletu dvicu
Sve je štetno, ali prodavanje magle najštetnije i profitabilnije.
nista ovo ne vrijedi jer pitanje je dana kad ce svijet uci u globalni rat.. ovo jenpocetwk kraja