Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeo sam ovu kobasicu dobra. Inace Njemci i Austrijanci prave nenadmasne kobasice sa karijem, kao i one punjene sirom. Svinjetinu kao meso cisto ne volim previse izuzetak su kvalitetne kobasice, mortadela i slicno tu jednostavno sa govedinom nema iste kvalitete.
sta krmetine pojedoshe, da bog sacuva
Jeo sam ovu kobasu Njemci i Austrijanci prave nenadmasne kobacije volim i sa karijem i punjene sirom. Svinjetinu kao meso cisto ne volim previse izuzetak su kvalitetne kobasice, mortadela i slicno tu jednostavno sa govedinom nema iste kvalitete.
ja mislio , oni imaju neku kantinu sa kuhanim jelima da iamju snage radnice, a oni se hrane na kisoku sa samo 1 viršlom i pomrfitom. Pa nije ni cudo da su propali.
Ljute fauve kobaje
Uvijek su radnici dobijali kopaju za doručak, što bi rekli dva jaja i kobaja
Da, kao što se bave proizvodnjom motora (Ducati), osiguranjem, nekretninama, proizvodnjom i distribucijom struje... To je ono što velike kompanije rade, diverzifikaciju poslovanja.