Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje voziti izmedju 3 i 5 ujutro, Toshiba klima tada najbolje radi..
ja upaloma za sat i po krene hladiti
Uz sve to, bitno je ne praviti preveliku temperaturnu razliku, jer to može izazvati ozbiljne zdravstvene poteškoće, pogotovo ako ste krenuli na dalja putovanja..Napolju 40, podesi klimu na 31 :)
Imam automatsku klimu u autu, Klixe. Ne vozimo svi auta stara preko 20 godina
Sta je obo
Vrućine su najbolje kad prođu
Prije par dana sam se vratio iz Izmira, ove temperature na koje mi panicimo su tamo rashladjujuce
I ja sam sisao sa Igmana jucer i mogu reci da nisu rashladjujuce ove temperature
Rekao sam Izmir
Vrucina kao i svake godine, temperaturni rekordi koji se obaraju nisu od juce vec po 50-60 god stari. Dosadni ste sa sirenjem panike.
Bosnjaninu da gori pod prozorom od klime, on bi rekao - ma to je zavjera
O cemu ti pricas, vecina rekorda je oborena u zadnjih 20 godina, sjecam se prije rata ljeta, znam da je u junu znala kisa padati skoro svaki dan a na planinama je bilo cak i snijega, pogledaj arhivske tekstove iz 70 tih godina , u junu na Bjelašnici stradala stoka u mecavi, sad ga jedva ima u februaru
Šta kažete, da stavimo vozilo u hlad kad god je to moguće?
I da drzimo motor pod optimalnom temperaturom.... LoL