Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aluminijuma Mostar je pojeo para i para FEDERACIJE Eronet u stalnom gubitku elektroprivreda HB u gubicima Aerodrom u gubitku ? Nešto tu ne štima!!!
Stima, stima i te kako stima.
2 državne firme ubiše pare, a i one se kao žale na nizak profit. Treba ove komunističke organizacija rastavit i krenut sa novom upravom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vise ih se zaposlilo od pocetka 2023..
Sve će te putnike preoteti aerodrom u Trebinju, samo polako...
Putnika, ko dobar autobus!
Svaki dan o ovome pisati!!!
to su rekordne brojke
Firme koje su i bolje poslovale zatvorene a ovo jos radi. Ovako bi bilo i u Trebinju da se napravi
Bitno je da je Čovke za svakog putnika klepio milionče.
Morali su biti legitimni.
Rudnici,željeznica i ostalle profitabilne firme vam ne smetaju ali ste navadili na aerodrom!?
Neka mi ne zamjere, našalit ću se malo ! Dobro bi bilo da otvore avionsku liniju Mostar-Trebinje i Mostar-Bihać, tu bi bilo puno putnika. Ljudi shvatite avio prevoz je ekonomska usluga i tu vladaju zakoni tržišta a ne emocija. U tržišnoj konkurenciji treba nešto i znati da bi radio uspješno, ako ne znaš propadneš !
treba ih navesti imenom i prezimenom i zahvaliti se
Jarane 35 putnika, zar to nije za pofalit... Što bi narod rekao: "Bolje išta nego ništa"
Vise ih stane u jedan autobus
Jeli vrijeme da se zatvori?
TAJ 'AERODROM MOSTAR' JE ZBOG VISINE OKOLNIH BRDA NEUPOTREBLJIV. DA NOVINARI ODU NA PROMWTNI FAKULTET, BILO KO SA VAZDUŠNOG BI IM OBJASNIO DA TU NEĆE POSTOJATI NIKAD PUTNIČKI PROMET, SAMO VANREDNE SITUACIJE.
Drago mi je v idjeti da broj putnika raste.
ima se moze se....hdz imabankomata na svakom cosku