Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto charter letove? zasto ne i redovne letove kao sto to ima Tuzla BanjaLuka i Sarajevo, a trebao bi imati i Bihac
Nece ih imati jer HDZ ne zeli konkurisati Splitu i Dubrovniku
xzibitstolac,..čuj daje Nostarskom,kao da smo u dogovornoj ekonomiji iz vremena socijalizma,..Arapi drže Sarajevsku zračnu luku na životu(finasiraju),neka se čaršafaši povuku pito bi te ja koliko bi opstao,.dok oni imaju interesa dolazit ,dotle će i raditi,..a zračna luka Mostar samo od Međugorja i nešto gospodarstva i domaćih putnika može opstati,zato kažem ,samo da corona prođe,..
samo pinka plains dolaze ovdje, ceka se sudbina sokola i aluminija...
Nek naprave u brjesnici aerodrom pa nek bude let brejsnica-New york
More bit bidne heroplana, jope more bit i ne bidne zrakomlata, jacuo na krugovalnoj postaji Grude.
Eto. Sad ovi iz bivse tzv. Erceg Fosne mogu otic u Irsku pa da se malo civilizuju. Valjda ce se popraviti bar 20%
Jooooooj kad bosnjo pocne spominjati civilizovanje, ja bih se automatski isjekao.
@DrugiGoogleUser I mi idemo na zapad, samo sto nama nije potrebno da se civilizujemo osim ako smo glasaci SDA ( ja nisam). A vi uglavnom morate prvo zbog civilizacije da naucite koja je vasa zemlja i koga morate postovati.
Nema jadnijeg menadzmenta na daleko. Ono svi oko tebe rastu, samo ti padaš. Dajte ga pod koncesiju pa ćeš vidjeti kako će prodisati.
samo neka stane corona,vidjet ćete vi mrzitelji i fašisti(kako vas drukčije nazvati) kako će aerodrom radit,vaša zloba i mržnja vam neda trezveno razmišljati,ekonomičniji je aerodrom mostar od Sarajeva,zbroji radno osoblje i ostale troškove sa brojem putnika koji prođu zračnom lukom,Mostar će biti više nego ekonomičan,samo da corona prođe,a tko namiriva troškove Sarajevske zračne luke provjerite,vi i onako sve znate,..
Rupa bez dna koja se dopunjava da bi majorizirani bili ravnopravni. Po rezulatatima bi bili zatvoreni godinama
jake linije
Ko je u Mostaru dozvolio Covicu da promjeni tok rijeke koja napaja dobrim dijelom Mostar, samo da bi napravio luksuznu vilu? “Vazda je to bila zona rekreacije Bare, pa niko nije smio tu graditi“, ističe vijećnik Nedjeljko Prljeta.” Ko je izdao urbanisticku i gradjevinsku dozvolu i ko se oglusio od zakon kad je u pitanju izmjena toka rijeke? Imena?
u Jugoslaviji bio u partiji, navijao za velež i petokraku...danas pljuje po istoj...tipa kitarevićke citiram " nismo imali samo jednu vrstu jogurta" jednom lopov, uvijek lopov...