Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijena karti.
Kao sto je i bila samo se ne moze putovati jos samo sa bih pasosem ,moras da imas boravisnu ,ili odobrenje ambasade zavisi iz kojih razloga putujes !
Ovaj u Sarajevu samo sluzi da se uhljebe raznorazni stranacki kadrovi, a 3 leta godisnje imaju... sve to treba otjerati...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sarajevski aerodrom ima najskuplju taxu u Evropi...a i plate im prate trend. Nema tu menadzera za trzisnu utrku... Samo koriste pogodnosti glavnog grada...
@ophodzatm87 Poootpis!
@Ypppie potpis
cijena karti plus relacije i plus što puno Srbijanaca leti
Ja vise nikad preko Tuzle. Na kraju svijeta. Isluge jako lose. Wizz je ciganska kompanija.
Uporedi cijene karata.. sve se samo kaže.
Neka jos podignu cijene na sarajevskom to ce sigurno privuci vise putnika :)
Grohotom se smijem!
Ovaj nam i uvozi koronu
Zatvaraj sarajvski aerodrom nema fajde od njega.
A o broju otkazanih letova zimi zbog zime da ne govorimo. I onda umjesto da slete u Tuzlu, slijeću po Bg i ZG?
@Mirsoamerikanac Pa to se desava i vecim i bolji aviokompanijama.s Tim sto njima platte bruku para da Vam obezbijede smjeszaj i drugu kartu u slucaju otkazivanja leta. Za 20 KM, let do Njemačke je odlično.
nema leta za 20KM. cijene na WA i kod svih tzv niskotarifnih su iskazane bez taksi, poreza, prtljage, nije uracunato posluzivanje hrane i pica, a da ne govorimo da je vecina aerodroma bogu iza nogu (bivsi vojni), te i tu ode na transfer do i od aerodroma.
Od onog??? Ccc
Pa, anamo tamo. proslo vrijeme. 😂
Kad se sjetim ANSA-e i večere od 300,000 KM a sada nemaju za plata? Ovi animoziteti sa aerodromom i sitan šićar lobija u Sarajevu je razlog što se ne pravi brza cesta Tuzla Sarajevo. Jer da za 50 minuta iz Živinica možeš doći u Semizovac - to je sasvm pristojan transit time za aerodrom. A sarajevski aerodrom je previše u gradu, i malo kašnjenje pilota, ode avion u Trebević.
Jos jedan od dokaza da je covid supljak teski.
dolaze li dolaze da se hvale sa eruima svojim za koje su krivili leđa perući suđe, zatvarajte aerodrome do januara! poštedite nas korone i dijaspore
@krofnaa4 vjeruj mi da je bolest od koje ti boluješ mnogo gora od korone. ti si dokaz da se više mora raditi na edukaciji o kontracepciji.
Pritvori prozor uci ce korona
PRIKAŽI ODGOVORE (1)