Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su to priznali, sigurno je vise.
Drzava kao i obično gonja garibe sa po par hiljada duga, a ove megalopove nista
@Cobas8800 ma jasta, ovo je samo da zamazu oci.
Sitnica za malinu
šta je sada ovo,pa zar nije Aluminij iz Mostara jedini ,šta se ovo događa,a što je s Krivajom,što je s Termoelekztrane Tuzla,..što je s 100 SDA firmi u BiH koje čine ovakve stvari,ali je jedino na Aluminiju zvono,..
'''moj djed je uzgajao ove maline, ali mu je posao propao davne 2020-te, zbog neke 'Srebrene Maline'...Kaze mi da poslije ovog, niko nije ni pomisljao na uzgoj ove kulture..evo vidis ovo je zadnja sadnica od mog djeda' Jesen stize dunjo moja.
Corrupt Indians...jel on iz Indije, j**i ti njega
Nije ga Arcelor Mittal utajio, već konkretna osoba cijoj identitet čuvate. Hocemo da znamo ko je ta dotična osoba zbog koje desetine porodica nemaju normalnu egzistenciju!
Ma cim se upetljaju sa.nasim seronjama koji ih nasavjetuju da to moze pa i svabo bi se upustio da lize lizalo ako moze a ima i toga.. samo je problem ako lizalo ne dobije, nekoliko lizova i sef stranjke...hehehhe
Nesto sitno ....
Kupili željezaru za 1 dolar ... koliko jos toga mogu pokupovati umjesto da budalama u banana drzavi placaju porez...
Kakav krimimal, Bože! Zamislite da jedna obična firma duguje šta bi joj radili
Ma za 6,4 miliona maraka poreza se ne ide u zatvor! Ideš ako su ukrao 3 metra drva ili uhvatio lopova u kući pa ga išamar'o e tad ti sudija rebne jedno 6 mjeseci ćorke jer je recimo lopov pretrpio duševnu bol itd. Preko milion ti se pogađaš sa sudijom da nešto vratiš i da se sve zaboravi
Eto kako Dodik pobjeđuje
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha - dali Bakiru?
SDA struja
Bice to oprosteno. Ha ja
Pederčino, jedna zamjerka, izgleda karaju te samo sda pederčine. Bude li kakira ponekad? Kaže seki odoh u društvo filatelista, a tamo on karne tebe.