Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta spaja ovaj put, vukojebinu sa prijebinom. Na sjeveroistoku drzave milion stanovnika nigdje centimetra autoputa.
Od bosnjackih para, od kredita, koji ce vecinom da vracaju Bosnjaci, povezuju se kamenjarski Srbi sa Hrvatskom. Dok tuzlanski kanton nema kilometra autoputa. SDA je gora za ovaj narod od Karadzica I Bobana skupa.
Adnan Terzic je projektovao ovo i njegovi uhljebi, sve dobre Bosnje, selam alejk
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Vrijeme je za Tuzlu
Priblem je sto sda ne vlada.. Nego hdz u kombinacijama.. Drzi sda za jaja
Uvijek medju bosnjama, mogu naci naivcina za svoje ciljeve.. Te neke cetvorke, te dolje vlada.. Kombinacija, obrni okreni.. I bosnjo po treci put pusi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neka se gradi samo polahko, ne treba ni previse zuriti. Bolje da domace firme polahko grade i da ne dolazi do prevelikog zaduzenja, nego se jednim djelom od izgrađenih dijelova i poreza na naftu odplacuje.
e nek ste SA ZE povezali, j...put prema drugim drzavama, izvoz, ekonomiju i turizam, nek se musliman s muslimanom prvo poveze
Sto nas Smarate kao da je to bitno ljudima? To je projekat političara da zadovolje interese EU. Mi nemamo privredu koja nas finansira a da joj je potreba infrastrukture koja košta milijarde eura!
Zanima me ko je uzeo pare od još 20 cm a što je trebao biti širi autoput
Zanima me ko je uzeo pare od još 20 cm a što je trebao biti širi autoput
Put treba da se radi od sarajeva prema vukojebinama a ne obrnuto.
Kad se jednom spoji na evropsku mrezu autoputeva sarajevo ce biti vukojebina
Put treba da se radi od sarajeva prema vukojebinama a ne obrnuto.
Ne kažu da se ovom komadiću autoputa ne može pristupiti ni sa jedne strane. Sa sjevera tek treba da se pravi tunel Kvanj, a sa juga da se završi most Počitelj koji nije ni 20% urađen. Standardne Terzićeve dionice. Od nigdje do nigdje.
Odavno se kod nas u BiH nista neradi ubrzano a ni kvalitetno , pogotovo radovi na cestovnoj infrastrukturi !
Sve hdz sebi stima pravi infrastrukturu ,i jednog dana ce covic reci evo herceg bosna .E hoces ali u linburgu
Sarajevo Tuzla Hočemo autoput
Prije će se završiti koridor Mađarska, Hrvatska, Banjaluka, Zenica... nego Sarajevo -Tuzla.
Kad se otvara samo nas to zanima, dosta zamajavanja, tampon, asfalt itd itd !
Hrvatska , Međugorje, Počitelj, Mostar. Za jednodnevne ili dvodnevne izlete za turiste od Zadra do Ploča je savršena ponuda. Međugorje, Počitelj i orijent, pa Mostar karolički i islamski. To će za zapadnjake biti pustolivina. a
A da malo pozurite. Presporo je sve to
Pa ko iz TK, glasa za ovu federalnu vladu i prevrtanera Fadila, stvarno nije normalan. Ovaj se autoput nece koristit dok ne bude most kod pocetelja i bit ce slijepo crijevo kao i oko odzaka, a milion auta prema tuzli se vuce po 30 na sat za 100 slepera. Fuj.