Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AIWA49,Aiwa049,KrvZaBosnu1,SamoBosna1,Dadler1,kiselikupus932,nekidesveupm,Belveder je mali zeleni admim koji briše komentare a istim širi svoj smrad i mržnju.Ebem ti sve živo i mrtvo kujin okotu,sad mi ga obriši
Bravo za pametne ljudi. Svuda gdje mogu ljudi dobijaju električnu energiju iz hidro. Uz to još rješavaju navodnjavanje, ublažavaju posljedice eventualnih poplava, mogu čak poboljšati i turizam. Samo kod nas svaka suša dođe i kaže ne valja hidro.
budi se Istok, budi
ovi nikad nece produbit saradnju jer se mrze iz dna duse , ovo je samo obostrana korist
Iako su šiti i jedni i drugi ne vole se.Kod i jednih i drugih je više izražen nacionalni faktor. A po tome su Azerbejdzanci puno bliži Turcima. Osim toga cijeli sjeverozapadni Iran je naseljen Azerbejdzancima koji bi volili viditi priliku i da nisu u Iranu. Dalje Azerbejdžan ima vrlo dobre odnose sa Izraelom a Iran sa Armenijom.