Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas narod bi trebao biti educiran da ulaze min 10% kako bi se promet i dobit berze povecali. Takodje to ce motivirati i dijasporu da ulaze. Time ce se povecati kvalitet proizvodnje i poticaj na inovacije te primanja radnika a da ne spominjemo dugorocni povrat kada se ode u penziju gdje ce pored penzije dobivati i dio primanja od dionica. Naravno ko hoce da bude ekspert i obogati se morat ce izuciti kako dionice funkcionisu.
Jos trgujemo ALIJIINOM 'privatizacijom' ??? Bilo je 3% na certifikatima....Tik Tak...
Ne znam Klix-e zbog čega forsiraš vijesti o prometu na sarajevskoj berzi?!🤔
od ovoga nisi dobar ni 50 maraka sve lopovi uzeše
jel to opet "trguju" fondovi koji peru i izvlače pare? zasto ne pisete o podignutim optuznicama za ove stvari? tuzisastvo sarajevsko je već pokrenulo neke akcije?
Ko je UZEO certitifikate?!? Certifikati JEDNOSTAVNO kazu da nisu stranci 'opljackali' nego sve nas GO lopov.NEMA STRANACA NIGDJE! Tik Tak...