Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sledece ce biti komentari na vremensku prognozu.
EU prepoznala firmu sa velikom dobiti a malim troskovima, i odmah firma od velikog znacaja
Za neupucene booking je cionisticka firma!
Ne razumije clanak. koja pravila su u pitanju. cega treba uskladiti ?! jel opet neko bill gates agendasko pravilo, gdje du svi donji
Kad ništa ne kontas a lijen si da vidiš o čemu se radi dok imaš potrebu da nešta kažeš i ispadneš pametan optuži Billa za svjetsku zavjeru 🤣.
Dobar za pretraživanje i upoređivanje cijena, ali ako očekuješ neku pomoć ako nešto krene po zlu, to je rijetko i teško. Imam iskustva sa sobom gdje nije baš sve bilo kako su prikazali na oglasu, da bi mi nakon tonu e-mailova njihova korisnička podrška rekla da su pokušali tražiti nešto od osobe koja je dala oglas, ali kako on nije pristao, ne mogu mi pomoći.
isti slucaj, 200e propalih tek tako, sta vise bez moje krivice vec environmentalne.. sto je najgore ne zele takve ni da odstrane kao svoje klijente..
Airbnb je puno sigurniji, konkretniji i korektniji.
Ček ček, dajem ti status 'da si nešto kao priznat od totalne nebitne organizacije u svijetu', pri tome ti postavljam uslove i kazne, koje naravno nećeš moći ispuniti i onda te kažnjavam 10-20% od ukupnog profita firme. Ovo čak nije ni smiješno. Ovakvih je kod nas najviše, nemoj mi živ bio pomagati. Tako što mi nećeš pomagati ćeš mi pomoći, što dalje samo od ovih što dijele titule, priznanja, gori od kamatara.
Booking.com podržava etničko čišćenje Palestine. Nedavno pred središtem u Nizozemskoj postavljeno 15000 pari cipela simbolišući ubijenu djecu u Gazi. Preporučujem da usporedite cijene direktno na stranici hotela. Ponekad je čak jeftinije. Ista tako Preporučujem Ecosia browser umjesto google chroma. Čitajte sadržaj bez reklama!
Slažem se. Ecosia je dobra, DuckDuckGo još bolji.
Nigdje ne piše šta ni koje obaveze
hahahah bukvalno reket