Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mafija uništila našu tvornicu za interes stranaca,šta je sad problem da prodajemo naš duhan?
British tabacco na gubitku.. Uvijek cu kupovati duhan..vama u inat..
Unistili FDS i nabili akcize. Sada ja treba da prijavim nekoga ko prodaje duhan i da mu uzimam hljeb iz ruku. Ne pada mi na pamet.
Allah im zdravlja i sreće dao! Podrška ilegalnoj prodaji duhana!
Javno na cesti se prodaje duhan,tu ne treba nikakva prijava,svi vide,i svi kupuju.
Pa sta ce uradit, nista. Znaju da narodu mogu na sve udarit osim na hljeb i cigare
Državni službenici imaju svoje prodaje logično je da se neće ništa poduzimati na ovom planu ilegalne prodaje
Jel` se neko`, ovdje, zapitao koliki su troskovi lijecenja i OSTALI troskovi koji idu kao posljedica bolesti koje su prouzrokovane pusenjem, izmedju ostalih RAK PLUCA. Evo sto truju sebe, ali truju i djecu oko sebe. I ja sam nekada bio strastveni pusac, ali i dan danas se kajem da sam pusio u zatvorenom prostoru i autu i trovao bespomocne jadnike oko sebe.
Dileri droge!
Samo prodajite mi cemo i dalje kupovati nek crkne budzet
Pa onda kukati kako nema penzija i kako je zdravstvo propalo, jelde.......
Raja dok ima pilote bit će i duhana
Sve dok svaki mjesec cijene duhana i duhanskih proizvoda idu gore, podrzavacu crno trziste. Nisam pusac.
Bravo@gooUser1724440733, bravismo, bojim se da u nasoj drzavi ima previse koji podrzavaju crno trziste ili ne placaju PDV ili poreze. Ti mi nesto naginjes na ove sto imaju tisucljetnu tradiciju sa prodajom duhana u kutijama od kosulje, zar ne? Samo nastavi unistavati nasu drzavu.
Kada zapljene motane u kesici preračunaju je po cijeni tvorničke kugije pa kažu budžet ostećen toliko i toliko....ma hajte molim vas. Krdžu cijenite kao zlato
samo velike kazne za preprodavce.. i stalne kontrole pijaca, a i ovih komercijalista i njihovih vozila.. više njih se bavi preprodajom duhana
zasto, da bi guzonje imale vise da dijele izmedju sebe.
Državi nedostaje novca masovno su se iselili građani. Nedostaje novca od PDV-A, penziono i zdravstveno osiguranje od građana koji su otišli vani. Država da bi mogla opstati platiti sve to mora podići cijene struje i akciza. Opet ljudi ne plaćaju akcize na duhan državi, nego ilegalno kupuju duhan i koriste.
sta bolan manje novca, a stalno se hvale vecim prikupljanjem poreza
edinssaa, ti nemas nikakvog pojma
Motam, motam i motacu, mozete me uhvatiti za donju kubanku...
Malo vi stisnite politicare, a pardon, ne smijete, tu se velika lova iz budzeta, tj nasih dzepova nezakonito sliva u njihove, malo budite novinari istrazivaci a ne prepisivaci, mogli bi o politicarima i njihovim mahinacijama dnevno pisati na stotine clanaka, a pardon, opet ne smijete...
Neka p..i narod naš