Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci preskupo samo tako, kada uzmes karte od wizz-a (sa kojima raja najvise leti) stvarno je preskupo. Za 89eura, sa autom mozes doci i vratit se za mozda 2 sata vise max. (Uzimam dolazak ranije na aerodrom, pa onda cekanje , prolazak kroz kontrole)
@nimfa nabavi neko stedljivije auto, malo je puno 150KM
@nimfa ti hammera voziš? čuj 150 xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo ko Bl -Bg, rentabilno samo tako a i jeftino,hahahahahahaha.Ja cesto ne platim wizzair ni 100km Malmö -Tuzla
cijena zavisi i o tome koji rating jedna aviokompanija ima. Npr. jeftinije ti je letit na istoj ruti s Condorom nego s Lufthansom. Nikad nisam letio s Croatia Airlines ali sumnjam da mogu bit losiji od Wizzair. Jednom sam letio s Wizzairom i nikad vise, pa to je skoro pa u rangu s Ryanairom, u usporedbi s Wizzairom je cak i AirAsia i VivaColombia kao Air New Zealand ( najbolja aviokompanija na svijetu). Radje placam malo vise i onda letim s normalnom aviokompanijom.
@chapito Letio sam sa svim aviokompanijama i stvarno se preseravas za wizzair fantasticna su kompanija koja omogucava normalnim ljudima da putuju i otkriju svijeta bez potrebe da placaju dodatne pare za 5 centimetra vise prostora i neki bezvezni obrok
za iste pare mozes do istanbula i nazad, jeftino dakle nije, osim ako nisi hercegovac sa prebivalistem u zagrebu tipa mamic i ostali.
Extra, nadam se da ce imati koristi cijeli grad kao i Hercegovina od ovoga :)
Imaju isplativost sto da ne uvedu linije
Buni se Jusko što nije bio u Mostaru na promociji novih linija? Kad bude promocija Elenovih kozlića sigurno će ga zvati.
Svi tolika bijeda, a subvencioniramo luksuz? hhahha
Vidi bosnja sto su nervozni nesto :D
Ovo nije tema za bh muslimane
pa posto odose iz Rvacke rvati put Irske i Dojčlanda mora neko da popuna prazna mjesta.
I ja da imam priliku i papire bih otišao da živim u Zagreb
Kome će letjeti 2x sedmično, kad su svi hrvati koji su mislili da ovdje nemaju budućnost, već u Zagrebu !?
Neka bas lijepo. Nek i ovo malo sto ih je ostalo ode do Zagreba.
Konacno veza sa zapadom
hebes ti zemlju kojoj je hrvatska zapad