Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaustavit ce se odljev jer se nemoze sad nigdje. Ali cim korona prodje i sljep je progledao da ovde nema zivota. Cim to bude moguce zadnji nek ugasi svjetlo jer ovde normalnog zivota nema!
Njemacka nas jedva ceka. Da peremo gore babama fasistickim guzove. Necemo Bundestag voditi, ha ja
Ja nikad necu iz BiH, ja u Sarajevu po hotelima na svom cmaru zaradim mjesecno oko 4500KM, nije sapun, nece se otopiti, a jos i uzivam
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Izvukao sam se prosle godine, od tad nisam ni dolazio, kad se sjetim gdje sam sjeb'o svoje godine tacno mi dodje da se ranim!
SAMO SE NEMOJTE SEKIRATI !!! ZAMJENA JE TU!!! 100 000 MIGRANATA ĆE ZAPOSJESTI NECIJU BABOVINA!!!! MAŠALA!!!!
Riđobradi Nedzmin nam je obecao 100 hiljada radnih mjesta
Odose svi,ali SVI.Neka idu.I treba da idu.
Nije ga zaustavila korona vec njemacka ambasada. Cim puste da se zakazuju termini i ide na intervjue ima da krene punom parom ko i do marta. A ovi klocovi nek spremaju izbore ja svoj listic aBd ko i do sad isaram bar da ga oni lopovi iz CIK ne zloupotrebe....
Set mjera za zaustavljanje iseljavanja koje SDA nudi su: zarada na hiljadama migranata preko strane pomoći, zarada na namještenim tenderima za održavanje infrastrukture, zarada na ilegalnim hidrocentralama, zarada na bonusu za svakog oboljelog od covid-19, zarada na testovima za covid...........
joj klixe, ali ovo na vrhu kriza je sansa hahahaa sta da raja ostane, nogom sam sebe da izletim
Naši poslodavci prepošteni se smješkaju, ponovo mogu otpuštati i spuštati plate, još da ukinu bolovanje i taman... a ne znaju da će čim ova priča s koronom prođe, čak i prije ako se granice ponovo otvore, ovaj put od tih istih radnika dobiti jednu veliku nogu u guzicu. Ova kvazi država Bakira, Fikreta i ostalih kriminalaca tek iduće godine će osjetiti kako je kad nema naroda, nema radnika, nema "biznisa", nema odakle da se "Fikretu" isplati poticaj od 200.000 KM!
Ja sad poznajem bar 10 porodica (Ne pojedinaca nego porodica) koji samo čekaju da popusti korona i da bježe za Njemacku
Elitne prostitutke ne zele da odu iz BiH jer na svom cmaru i vagini zarade mnogo, borave u skupocjenim hotelima u Sarajevu, objeduju u fensi restoranima, uzivaju, ni brige ni pameti prst u uho...a pri tom znaju da cmar nije sapun nece se istrosit plus uzivaju u penetraciji. Provode se. A ti se posteni narode pati ko te jbe* i idi gore kod merkelove peri dojč guzice raznoraznih baba fasistickih.
Samo dok se otvore granice bit ce stampedo.
hoce al u qurcu,, priie ces ovdje crknuti od gladi nego u Njemackoj od corone.
Mladi od 20,25 i 30 godina će se iselili. A ovi stari će gooooglati...
"Ne sija tuđe sunce kao domaće", p0s€r€m ti se ja na to tvoje domaće, ovdje i da bi na pumpi radio treba štela
Dobro ljudi, ima li ko da je u Kanadu otišao, kakva je situacija tamo što se tiče naših
@iščapljine - Imam raju tamo, njima je odlicno. Doduse svi su VSS, tehnicko-prirodnjacke struke pa imaju super poslove po institutima, laboratorije i slicno. Ima i jaran, vozac, zena mu radi u marketu, ljudi prezadovoljni. Izvukli djecu iz te katastrofe dole. E sad, put do CA ne znam, lakse je svakako u EU.
Korona je otkrila sav jad u kojeg su nas zamotale mafijaske stranke od rata na ovamo..TREBA IH RUSIT