Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim pametne zene a sto se tice ekonomije u BiH, nikad vise potencijala ali i nikad vise korupcije i nestrucnih ljudi na rukovodecim polozajima. Otjeraste mlade, pametne i pune energije ali jbga odes u penziju jedan dan, uzmes 30 000 km i sutra nastavis raditi hladno umjesto da se tih 30 000 km ulozi u samo jedno radno mjesto bilo bi dobro ali...
@BulevarNajboljih @Cheeseburger @Sinatra @JugoslavenSOKOMostar @RajaSaSokaka22 @takomako @RemoveOpanak @lale gator @ProjectNemezis, @Mahmut007 @Twenty4Seven @CarMusanCarDusan @Vulinizacija @IgmanAkord @Qemalji @KuchaPosoKuchaPoso……..providan si Srbo pokatoliceni.
gouser30 @Dzevudin1 Naravno da je Srpkinja islamske vjere, kao sto si i ti Srbin islamske vjere. ---- Koliko je meni poznato iz historije sVrbi su popravoslavljeni rimokatolici 😉😁, a pravoslavlje nije vjera nego sekta nastala iz rimokatolicanstva a rimokatolicanstvo je nastalo iz judeizma😋😆😆😆. I sta si ti na kraju juda/zidov ili rimokatolik??
Za mene je ovo sve jedno mudo labudovo.
crni penis
Bila je velika Kur$&ina
Ni jedno ni drugo vec kukavicje jaje iskoristeno da se neko enormno obogati.
Fadilu je "korina" bila zlatna koka
Sjajan napis.
I da nije korona, opet bi bila neka finansijska pizdarija. Finansijske krize su bile i ranije, a nije bilo lockdowna, restrikcija i sl. Ovo je samo izgovor za nova mešetarenja i preljevanje novca na velikoj svjetskoj klackalici.
ma hajde sta nam naprica
Metafora za koronu je vezana za bajku Novo carevo odijelo. Sve u vezi nje je glupost i obmana. Narod u "nauku" i "strucnjake" vjeruje. Jeftinije je rulju vakcinisati, nego platiti unistenje medicinskog otpada (doniranima vakcinama istice rok).
Čime su se ovi bocali?
Čime su se ovi bocali?
kod nas nije ni crni labud niti sivi nosorog vec srebrna malina. po nazivu najbolje smo prosli
Ako kaže se bila to je prošlo vrijeme Znači korona je nestala Bravooooo
za mene je bila goli k….
Izmisljena bolest,izmisljena tkz.vakcina koja nikakvog ucinka nema,sve u cilju ogromne zarade i kontrole populacije,zavjera nevidjenih razmjera.
@ BosanskiPatriota122 Blago keru i kuji koji tebe takvog okotise
Valja biti dobro glup, pa tako nešto izvaliti.
Korona je omogućila farmako industriji, proizvođačima maski, testova i ostalih popratnih stvari enormne zarade.Svaka kriza ima dva lica, nekom propast a drugom prosperitet.