Komentari (383)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je odraz drzavne politike koju vodi SDA ovo se ne bi moglo dogoditi da oni znaju sta je politika. Hvala svima koji ste glasali za njih a sada uzivajte u besparici, gladi i hladnoci
@BosnaUAmanetu, zasto je SDA kriva za ovo?
@Šunj Pa ko o ovome treba da pregovara, na drzavnom nivou??? Mozda nacelnik opcine neke?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Toplovod iz TE Kakanj za Sarajevo je spas za mnoge probleme. Strucnjaci to predlazu godinama, ali lobi to ne dozvoljava!
a moj glupi Bošnjo navija za Hrvatsku,a Hrvatska mu radi o glavi...
Не дај багри ништа
kome jos treba gas sem sarajeva pitam ja sada ? zavalite im vecu cijenu struje ,barem tog sranja imamo.ha ya ;D
Dobro, ko je lud u ovoj priči? Iz Hrvatske će samo rafinerija dobijati plin u količini koja je potrebna da ona neometano radi. Ne gradi se nikakav plinovod već koristi postojeća infrastruktura cjevovoda kojom je rafinerija već spojena s Hr stranom. Ne znam zašto ovaj direktor stalno dramatizuje. Gdje je problem, neka BHgas izgradi plinovod i spoji se na postojeći u Hr i sve ok. Ali...ako se dobro sjećam, pročitah da je taj plinovod idejno rješenje čitavih 15 godina :-)
@Velebit Gora Možda nisam bio dovoljno konkretan u prethodnom postu. Ne znam fakat gdje je problem? Kako na isporuku plina BHgasu može utjecati jedna cijev za opskrbu plinom, jednog industrijskog objekta na području RS i s količinom plina samo za rad tog objekta. Dakle, rafinerije u Bosanskom Brodu. Čemu drama?? Valjda će BHgas i dalje, na isti način kao što je radio svo vrijeme, vršiti nabavu energenta za svoje korisnike?!
NAPRAVITE DEPO ZA PLIN 'BEM VAS U USTA NEPISMENE!!!
Pa nece biti "kolaps" jer ce se moci kupovati kad je jeftinije a ne uvijek po najvisim cijenama.
Agrokor čini čuda
Jadno, tako jadno. Zato ujkani dižu propagandu u zadnje vrijeme. Opet valja nešto pravdat, a šta, niko ne zna.
Neka ostanemo bez plina jer grajdani svakako placaju neekonomsku cijenu vec uhljebe u toplanama i plinovodu...preduzeca koja godinama monopolisticki pljackaju gradjane treba da propadnu !
Kad razmislis logicki ovo je i dobro za trokutistance,posto vode nemaju njihova ionako upitna higijena je sada smanjena na najnizu mogucu ljestvicu.E sad posto znamo da se bakterije razmnozavaju na toploti usled tolike nehigijene sirenje raznoraznih bolestina bi bilo izvjesno.Ovako im prjeti samo ucestale prehlade i po koja upalica ali posto imaju Sebiju na celu zdravstva vjerujem da ce to biti iskontrolisano.
Reče vlašina koja i dan danas pije fekalije jel u "metropoli" Beljini nema kanalizacije. A on brine brigu o Sarajevskom čoveku, dok svoje mišljenje izražava na Sarajevskom portalu, pošto u sopstvenoj prčiji nema prava ni na misao a kamoli šta više...
Nas hrvate boli k da li će zenica imati plin, da li će se ikad napraviti plinovod do zenice i što će BiH misliti o tome. Čekali smo godinama i žalili se na zagađivanje sl.broda, uvijek nam je rečeno da je to ili stvar rs-a, ili ruskih vlasnika, a ne federacije. Sad kad smo to riješili, sad kmečite sa svih strana i bespotrebno dižete tenzije. Valjda smo vam mi trebali napraviti plinovod
Ima istine u tvom komentaru. SDA nas ostavlja bez plina, ali još gore bruka cijeli narod.
ti seljak ne mozes govoriti u ime hrvata
Na ovim komentarima izgleda samo placenici vladajucih stranaka tedovni komentatori
Ni vode ni gasa,jos samo baljama da ukinu struju i to je to.. Uzivace u 23% Fekalistanu...
Mozda je i bolje da nestane plina. Da narodu konacno dodje iz guzice u glavu i da odluce nesto poduzeti.
Sta kaze zvaljo, nema komentar....
Ovo ti je sve dogovor Dodik - Čović uz aminovanje Kolinde i Ace. Zato ti momak raspali tužbu Hrvatskoj bez ikakve priče. Zakon je na tvojoj strani. Pazi, ako pola Bosne ostane bez grijanja, ti i tvoji poslodavci ostajete i bez gača. Hodaćete po zimi bosi i goli, dok necrknete! Ovaj put će se narod zaista pitati, a SDA i vi njeni botovi ćete na čelu sa izetbegovićima bez gača zimovati!