Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad znamo i zasto je kineska ambasada protiv schmitda i cvrsto uz rs
Banjaluka pravi u Doboju novu bolnicu super opremljenu dok Sarajevo ne moze obnoviti ovu u Bihaću godinam nakon pozara a da ne pricamo o domu zdravlja Bihać stradalom u nedavnom potresu. Samo neka se gradi Šeher i oko njega a ostali će to da plate kroz raznorazne akcize i namete koji im se nikad nece vratiti kroz infrastrukturne projekte za koje su namjenjeni.
Ajmo, udri po Srbima, rs, ....
Samo otvorite dobre odjele psihijatrije,to njima trrba
Joj kad se namjesti tender na ovih 100 miliona, Dodo ce da uzme dobar dio kolaca
cuj imena bolnice "sveta karina", ovi srbi nisu normalni
Samo nek se Bosna gradi!
Sebiju na čelo bolnice, ona zna izabrati medicinsku opremu u malinjaku.
Mi cemo u Federaciji cekati kakvu donaciju, ne daj Boze da nesto sami obezbijedimo
Dobar je Dvoboj
Sve ok,hvala Bogu da se gradi i treba da se osavremeni,samo ima jedan problem! Koja budala predloži i usvoji se da se bolnica napravi 100 metara od magistralne ceste M-17???Suluda je lokacija, uz sve dobrobiti blizine ceste!!!
Dodik kao i Orban u Mađarskoj prodaje dijelove Bosne Kinezima. Neo-kolonijalizam je i u Africi zahvaljujući Kinezima gdje kroz gradnju zadužuju domaćina i onda koriste to za lobiranje svojih totalitatarno-komunističkih ciljeva i distribucije svog proizvodnog smeća.
U Africi izgradili zgradu za African Union, na kraju ispalo da su postavili infrastrukturu za špijuniranje.
Нико не заслужује да буде у петокреветним собама. И да користи заједнички тоалет на спрату. Зна се стандард соба са два кревета, тоалетом и тушем.
A u Zenici bolnica kao iz 18 stoljeća
i u bugojnu su gradili dobri gradjani ljudi sad gledaju svaki dan na gradiliste koje tamo stoji od 1990 i misle sebi svaki dan kakvi smo mi debili… uvijek kad prodjem kroz bugojno vidim taj primer balkanskog degenerisma
Kad uđeš u zeničku bolnicu, uhvati te strah i dobiješ želju da odmah pobjegneš. Bolničke petokrevetne sobe bez prozora, memla, smrad. Kao da se vratiš u pedesete godine prošlog vijeka.
Opaaaa eto nama dzaba bocki :))))
Eki završetak 2022. Ono slučajno pred izbore :)
'Ta ce bolnica, dajte te pare da se napravi zgrada za UIO. Umjesto medicinske opreme, moci ce se kupiti i lijepi novi stolovi i stolice
Šta će im UIO? Eno ih u Tuzli dolaze autobusom da rade. Na FB profilima veličaju ratne zločince i slave nekakve slave, a onda dođu autobusom u Tuzlu na platurine od 3 000 KM. A djeca iz Tuzle mogu i kod Senada kriviti leđa za 400 KM! Ha ja! Multi-kulti i "brotherhood and unity".