U Neumu
0

Dvanaesta NetWork konferencija - moć povezivanja u digitalnom dobu

V. K.
Kao što su Coachella i Glastonbury sinonimi za vrhunske muzičke događaje, tako je NetWork konferencija postala nezaobilazna destinacija za poslovno-tehnološku zajednicu u regionu.

Najveći i najuticajniji događaj kod nas, okuplja vodeće stručnjake, inovativne umove i entuzijaste iz iz raznih oblasti tehnologije i poslovanja - prave rock zvijezde poslovnog svijeta, pružajući im platformu za razmjenu ideja, umrežavanje i inspiraciju.

Ove godine konferencija slavi svoje dvanaesto izdanje, donoseći sa sobom nezaboravno iskustvo povezivanja, učenja i inovacija. Pod sloganom "THE POWER OF CONNECTION", od 23. do 25. oktobra 2024. godine, Grand Hotel Neum će postati epicentar digitalnih tehnologija, poslovnih trendova i inovativnih rješenja.

Organizaciju ovog prestižnog događaja već dugi niz godina uspješno vodi agencija Communis. Poznata po kreativnosti, besprijekornoj logistici i sposobnosti da inspiriše učesnike širom regije, Communis ima bogato iskustvo u organizaciji vrhunskih događaja. Njihov trud, posvećenost kvalitetu i inovacijama te pažnja prema detaljima, čine NetWork konferenciju nezaboravnim iskustvom za sve prisutne.

Sadržaj konferencije je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio najviše standarde kvaliteta, uključujući vrhunske govornike, interaktivne radionice i inovativne prezentacije.

Early bird kotizacije za NetWork 12 konferenciju već su dostupne. Kupovinom ovih ulaznica do 30. juna 2024. godine, svi zainteresirani imaju priliku osigurati svoje mjesto na ovom prestižnom događaju i ostvariti značajne uštede.

Također, otvoren je poziv za nominacije predavanja za NetWork 12 i bit će otvoren do 10. septembra 2024. godine. Vrhunski stručnjaci i entuzijasti iz IT sektora pozvani su da prijave svoja predavanja i doprinesu izvanrednom programu ove konferencije. Predavanja se mogu nominovati registracijom na stranici https://www.networkkonferencija.ba.

Konferencija će obuhvatiti teme poput Artificial Intelligence (AI) & Generative AI, Machine Learning, Cloud Technology, Security & Compliance, Infrastructure, Productivity & Hybrid Work, Virtual Reality, FinTech, GreenTech, Blockchain, Big Dana, eCommerce, digitalna transformacija u zdravstvu, digitalna transformacija u javnom sektoru i digitalna transformacija servisa za građane.

NetWork 12 konferencija obećava vrhunski sadržaj, jedinstvene prilike za umrežavanje i inspirativne razgovore sa liderima industrije. Kao što svjetski poznati festivali okupljaju najbolje izvođače i stvaraju nezaboravne trenutke, tako i NetWork konferencija okuplja najistaknutije stručnjake i pionire iz poslovno-tehnološkog svijeta. Ne propustite priliku da budete dio ovog prestižnog događaja - osigurajte svoje mjesto među vrhunskim inovatorima i vizionarima.

Sve informacije o konferenciji, kao i novosti, mogu se pratiti na društvenim mrežama - LinkedIn, Facebook, Instagram i Twitter.