Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci gospodin politicke scene u BiH. Bez mnogo dreke, galame, cike, vriske, pusta da djela govore. Pragmatika, a ne retorika ! Dok nam klix uporno gura onog #izpastete !
I ne kmeci, neda mu Fadil, neda mu Sebija, neda mu Covic, Dodik. Pragmatican i steta sto nije Premijer Kantona. Istina imali bi manje cirkusa i zabave, ali siguran sam vise funkcionalnosti.
budući predsjednik SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cudo je klix objavio ovu informaciju, da se BiH gradi. Ovakve vijesti vam se uopste ne uklapaju u semu klixe
Struja ili benzin?
riješen je problem snabdijevanja industrijske zone električnom energijom... okaaaaaaaaay
Marketing za politicare , a za biznismene normalno prosirenje biznisa. Nego sto ovaj politicar napravi igraliste u Boljakovu. Ovako se sliko i pohvalio . Sad to srusio i pravi kruzni tok . Samo oprao novac od investicija. Ko da se nije znalo da se to igraliste gradi na pogresnom mjestu. Koliko takvih promasaja gradnje ali samo se hvale a mnogo toga se trebalo ispravno uraditi . Toliko ima ne asfaltiranih ulica . Niko nije kriv i nikad niko zato nece odgovarati.
Hastori znaju posao.
Uprava za indirektno oporezivanje krsi ustav. Sada su firme duzne da salju elektronsku evidenciju knjige ulaznih i izlaznih faktura cime politicki lideri jednim klikom mogu da znaju na koji nacin neka firma posluje i te informacije zloupotrijebe.Ovo samo u BIH ima. #ukinutiElektronskiKUFiKIF
ovaj Efendic rastura !!! jedini da valja a iz ove talibanske je SDA
Smece lopovsko, rumeno. Jbm. mu familiju, kao i onima koji misle da je postenjacina. Stoko glupa.
po naslovu bi trebao biti sponzorirani clanak. trebalo je da pise da se u novom gradu grade tri fabrike i to je to. efendic je realno ovdje visak
Da mi je samo vidjeti radnuka kojeg je PREVENT NAHRANIO.
A ja mislio ovaj Efendic u zatvoru!Svašta.Djeli državno i kao dobar.Trazite vi botovi za kioska pa ce te dobiti veliku nulu.
Svaka cast majstore
Efendić je samo obišao objekte,nema tu nekakvih njegovih zasluga. Ne kujte čovjeka u zvijezde a kasnije pljuvanje po njemu.
Tako je načelniče,pokaži ovim parastrankama kako se radi,za razliku od ovih koji izdaju. Facebook vlade i Mostarske Čavarbaralijabakljade......
Jb. ti on mater.
SDA pljackasi iz sjene sada peru pare koje su namakli na razne nacine, a uglavnom varanjem drzave u koju su kunu.
I tu SDA štele za posao rade .