Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se već sve odavno zna. Balkanci dobiju samo ostatke sa zapada. Al ko nam je kriv, znamo samo podjebavat one kampanje da forsiramo domaće. Debili.
Nije to samo sa zapada, i sami sebi dajem ono najgore. Radio sam ja u proizvodnji svega i svačeg, i svugdje je isto. "ovo je za izvoz to mora biti tip top" "jebaji ga ovo ide na domaće tržište"
@gradjaninsasela Ok,u pravu si,ali ne mogu Milku prodavati skuplje nego u Njemackoj, a losijeg kvaliteta.
Zato: KUPUJMO DOMAĆE! BOJKOTOVATI BJELOSVJETSKO SKUPO SMEĆE KOJE NAM TUŠE PO VISOKIM CIJENAMA! AH, TA EVROPA ''dobročiniteljka"
Vjerovao ili ne, 90% domaćih proizvoda je lošijeg kvaliteta od ovog smeća što uvoze iz Europe. Svako ko je imao doticaj sa domaćom prehrambenom industrijom znaju da i oni najčešće imaju dva pogona: jedan za izvoz, a drugi za domaće tržište.
@infinite12 Ma svaka čast, nema komentar ti je vrh! Ja se prosto divim tvom komentaru, ne mogu skinuti oči sa njega! Izgleda naša prehrambena industrija je toliko jaka da može sebi priuštiti "dva" proizvodna pogona. Tako da ako ima više grupa proizvoda, koje se međusobno razlikuju u načinu proizvodnje, mora imati za svaku tu grupu proizvoda dva pogona. Na prvom i prioritetnom mjestu 387, a u krajnjoj nuzdi ostalo...
smeća za bosno , zna se to odavno
Ja kupujem samo proizvode sa 387,budite 'vako pametni ko ja.
ima li i jedan proizvod cokolada ili keks da nije iz madjarske,poljske ili ukrajine
Iz Europe Bosni trebaju samo Euri. Za ostalo ćemo se snaći. :-)
Ako se ikad desi da mi uđemo u EU, Bugarska će im postati zlatna u poređenju s nama.
ja jake zemlje bugarske.
Uvijek sam bio protiv ove stare fašističke drolje, zvana Evropa, nikad ne bi volio da BiH uđe u EU...tek smo onda yebali ježa u leđa, svo smeće iz EU će se pojavljivati na našim policama, a naša hrana će završavati na trpezama evropskih porodica... još samo da nismo ovoliko lijeni da srušimo ove smrdove na vlasti, ustrojiti državu i yebo švicu jarane, džennet bi ovdje bio :))
Nista EU nije kriva. Evo i dalje prosimo. Evo nove stotine miliona opet trezorskih zapisa. Mi bismo da zivimo na tudjim parama a da pisemo pravila. Jbiga nece da moze.
Sta me briga za Bugarsku. Isto je u BiH ako nije i gora situacija oko cijena a posebno kvaliteta.
tek zamislite kod nas :D