Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A milijarde na računu Autocesta... 25 godina poslije rata nismo bili u stanju povezati glavni grad sa jedinim gradom na moru u cijeloj državi. Kolektivno vas treba... vi završite rečenicu.
@fbUser1579611233 ne mogu se dogovoriti
@fbUser1579611233 Koje more? Na more ides jednom godisnje i ako s te strane gledas, to je cesta koja nema isplativosti. Da si pametan povezivao bi se sa Tuzlom i dalje prema Beogradu ili do Doboja pa preko RS-a do Zagreba. To je nacin da neko dodje i otvori fabriku ili jos bolje kupi nesto od nas. Autoput se ne pravi da bi neko njima isao na more.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
3 miliona za SDA, 3 miliona za HDZ, 3 miliona za SNSD i 1,7 milion za izgradnju :)
Vidi se da je bravar Broz bio gllup i neškolovan, pa tako i njegovi sljedbenici. Ne znate 4 broja sabrati
Daje Eu nece turska i arapi oni daju Srbiji
Pa znači, dovoljno za jedan metar po našim računanjem...
A akcize? Dje su parrree
hahaha, cijelih 5 km autoputa... pa to ja sam mogu napraviti...
Sipaju u rupu bez dna, sve ce to otici za potplacivanje glasaca na izborima ccccc
zna li iko u drzavi,koliko je do sada paretina evropa i svijet dali za ceste,nakve jebene koridore,svaki mjesec dali ovi dali oni,potpiso Bevanda kredit,akcize,putarina,reg.auta,pa mozemo napraviti kruzni tok oko bosne koje su paretine date..
Samo naprijed bit će cesta do 2100 aBd.
Mi i ne trebamo ulaziti u EU, koliko love sipaju u nasu drzavu mene je stid... Zamusli da smo u Aziji, Africi ili jednoj od Amerika... Nema unije, nema pomoci,propali bi davnih dana
@HR-MO Ne daje niko sto nas voli, nego sto ce se tenderom morati birati izvodjaci iz EU
Akcize pojela maca.
Jel to kredit ili??
jel ovo kredit ili bespovratno ? to je sushtina !
@ForrestGumPP Svaka markica koja postoji je rodjena kroz kredit, moj rodjeni ...
@ForrestGumPP Grant.
Jeb.....te 80 km izgrađeno a tekstova o koridoru ima ma Dostojevski bi se postidio a 3 d Vizualizacija Hollywood bi se postidio
Ne "daje" eu novac vec daje kredite. Velika je razlika. A sto ce nam taj novac ptice znaju kad imamo milijarde od akciza na gorivo.
@objektivno123 Možda da nas EU uslovi besplatnim prolazom za EU vozila. Bolje bi bilo da smo sami pravili pa uveli godišnju vinjetu kao Švica, ili manje kao Slovenija i Austrija
Nova zastava BiH ruka koja prosi a u njoj 0.20 km
A gdje su pare od akciza majku vam lopovsku???
@Lufter Otišle na opremu i signalizaciju tunela firmama koje se na jednom poslu obogate da im praunuče ne mora raditi